Nem is ide tartozom? (BŐVEBBEN LENT)
Az iskolában a múltkor jöttek pszihológusok és megállapították,normális vagyok,szóval aki hiszi hiszi,aki nem nem!!
Amikor voltak nálunk a pszihológusok,jött velük 1 jósnő.Nekem azt mondta,fényes jövő áll előttem,és életem nagy kalandja 2017 decemberében fog kezdetét venni.Azt is mondta,érzékel bennem valamit,mintha félig ember félig meg idegen lennék.És,nem csak ennyi!Vannak "képességeim" is: Gyógykezem van,testhőmérsékletem tudom szabályozni,egyszer meggyújtottam magamtól egy gyertyát bármiféle segédeszköz nélkül,telepátikusan kommunikálok a barátnőmmel (én üzenek neki ő meg megkapja xd) egyszer elmozdítottam tárgyakat a helyükről,a flakont arrébb toltam,a könyveimet lelöktem az asztalról,és nem használtam a kezem!! Meg nem tudok beilleszkedni sehová sem..:/ Meg bár ez hülyeség,tudok ilyen fura hangon beszélni,azt mondják olyan mint az ufoknak xdd Értelmes válaszokat kérek!!
Második felében, mert a nagy kaland azért megvárja a téli szünetet.
Valószínűleg az lesz, hogy a Jézuska meghozza a kért Lego vonatot karira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!