Szerintetek földönkívüliek vagy tényleg meghibásodás okozta a Voyager-2 hibás üzeneteit?
Hű, de gyorsak voltak a moderátorok! szerencsére!!!
Én nem hiszek a meghibásodásban. Egyik nap ezt írják, másik nap megcáfolják. Tudod én már ott el vagyok akadva, hogy a világűr végtelen. A saját Naprendszerünket sem ismerjük, hát még a Tejútrendszert. És hány ilyen lehet még? Biztos vagyok abban, hogy nem mi vagyunk (a Földlakók) az egyedüli értelmes, élő lények az egész világmindenségben. Mikor érvelnek, hogy levegő, fény és víz nélkül nincs élet, csak nevetek. Sorban fedeznek fel a óceánok mélyén, állandó sötétségben élő állatfajokat. Ők is eléldegélnek fény nélkül. El szoktuk humorizálni a földi életfeltételekről álló felfogást azzal, hogy mi van akkor, ha egy élőlény hidrogént lélegez, és savat iszik, mert az tartja életben. Semmit nem tartok kizártnak, csak azt, hogy kizárólag a Földön van élet.
Kíváncsian várom a további híreket a Voyager-2-ről. Hátha valaki dekódolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!