Van itt olyan aki felvette a kapcsolatót idegenkell?
Tudjatok kormany es mas szinteken mar reg felvettek a kapcsolatot sot, ha vissza tekerjuk az ido kereket mas civilizaciok is felvettek veluk a kapcsolatot.
Az aki mas neveben ir, inkabb ne dumaljon.
Miert kell az egesz ufo temat elbagatelizalni... komolyan.
Ha tenyleg nem tudtok ertelmesen valaszolni, akkor miert valaszoltok??
Ja, mashol senki sem figyel ratok, igy mar ertem!
Eljetek ki magatokat masik csoportban vagy masik oldalon.
Ezt nem értem honnan veszi bárki hogy az olyan idegeneket akik több ezer fényévet megtesznek, érdekli egy totál arrogáns valószínűleg hamarosan kihaló faj?
A bolygó ahol élünk semmiben nem különleges, ha már elindulnak valószínű hogy ismerik a tejút x hasonló nem "fejlett értelmes civilizációval" rendelkező bolygóját.
Nem hiszem hogy te elmennél csak úgy egy másik országba gyerekeket kioktatni úgy hogy semmilyen közös platformotok nincs csak mert megteheted.(És abban sem reménykednék a helyedben hogy anál-szonda tesztpark lenne a bolygó)
Mért rabolnának el több ezer embert mindenre figyelve hogy le ne bukjanak ha elég 1db a teljes géntérképhez ?(a többi információ meg fejlett szimulációs technikával kideríthető)
Kérdés,kit hívsz idegennek.Látva a témakört,feltételezem:a földönkívüliekre.Nos,én nem álltam és nem állok velük kapcsolatban,legalábbis nem tudok róla.Persze van,aki szerint ők már inden embert elvittek,megvizsgáltak,visszahoztak...
Én nem vagyok erről meggyőződve,bár ki tudja.
Ne érts félre,nem gúnyolódom.Számomra nem bizonyított az ő ittlétük,de nem is kizárt.A kérdésedből az tűnik ki,hogy te szeretnél velük kapcsolatba kerülni.
Nem biztos,hogy ez csakis hasznos lenne.Érdekes,hogy az ufóhívők többsége nem igazán képzeli el őket úgy mint potenciális hódítókat.
Összegezve:nekem nincs kapcsolatom ufonautákkal,de HA biztos lehetnék a pozitív végkifejletben,nem hagynám ki. Ezt javaslom neked is .
Idegen vagyok!
Senki nem vette fel velem a kapcsolatot.
Aláírás: Idegen
én már tettem ilyet. a listám eddig:
- németek;
- osztrákok;
- románok;
- szerbek;
- ukránok;
- horvátok;
- olaszok;
- hollandok;
- franciák;
- angolok;
- kanadaiak;
- bolgárok;
- koreaiai;
- japánok;
- izraeliek
Nyilván nem a saját nyelvükön, de azért ez már egy szép lista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!