Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Van itt olyan aki felvette a...

Van itt olyan aki felvette a kapcsolatót idegenkell?

Figyelt kérdés
2017. szept. 2. 20:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
44%
Itt mindenki idegenekkel veszi fel a kapcsolatot. Az oldalon a legtöbb ember névtelenül ír, még akkor sem tudhatod, hogy nem idegen, ha véletlenül ismered.
2017. szept. 3. 11:33
 12/20 anonim ***** válasza:
64%

Tudjatok kormany es mas szinteken mar reg felvettek a kapcsolatot sot, ha vissza tekerjuk az ido kereket mas civilizaciok is felvettek veluk a kapcsolatot.

Az aki mas neveben ir, inkabb ne dumaljon.

Miert kell az egesz ufo temat elbagatelizalni... komolyan.

Ha tenyleg nem tudtok ertelmesen valaszolni, akkor miert valaszoltok??

Ja, mashol senki sem figyel ratok, igy mar ertem!

Eljetek ki magatokat masik csoportban vagy masik oldalon.

2017. szept. 3. 15:55
 13/20 anonim válasza:
55%

Ezt nem értem honnan veszi bárki hogy az olyan idegeneket akik több ezer fényévet megtesznek, érdekli egy totál arrogáns valószínűleg hamarosan kihaló faj?

A bolygó ahol élünk semmiben nem különleges, ha már elindulnak valószínű hogy ismerik a tejút x hasonló nem "fejlett értelmes civilizációval" rendelkező bolygóját.

Nem hiszem hogy te elmennél csak úgy egy másik országba gyerekeket kioktatni úgy hogy semmilyen közös platformotok nincs csak mert megteheted.(És abban sem reménykednék a helyedben hogy anál-szonda tesztpark lenne a bolygó)

Mért rabolnának el több ezer embert mindenre figyelve hogy le ne bukjanak ha elég 1db a teljes géntérképhez ?(a többi információ meg fejlett szimulációs technikával kideríthető)

2017. szept. 4. 10:26
 14/20 anonim válasza:
42%

Kérdés,kit hívsz idegennek.Látva a témakört,feltételezem:a földönkívüliekre.Nos,én nem álltam és nem állok velük kapcsolatban,legalábbis nem tudok róla.Persze van,aki szerint ők már inden embert elvittek,megvizsgáltak,visszahoztak...

Én nem vagyok erről meggyőződve,bár ki tudja.

Ne érts félre,nem gúnyolódom.Számomra nem bizonyított az ő ittlétük,de nem is kizárt.A kérdésedből az tűnik ki,hogy te szeretnél velük kapcsolatba kerülni.

Nem biztos,hogy ez csakis hasznos lenne.Érdekes,hogy az ufóhívők többsége nem igazán képzeli el őket úgy mint potenciális hódítókat.

Összegezve:nekem nincs kapcsolatom ufonautákkal,de HA biztos lehetnék a pozitív végkifejletben,nem hagynám ki. Ezt javaslom neked is .

2017. szept. 4. 11:55
 15/20 anonim válasza:
71%
Persze! Javasolom neked is, ha érdekelnek az IDEGENEK. Kezdd el tanulni a nyelvüket, még ma.. Fontos a kitartás...
2017. szept. 6. 01:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Van egy dalekom, az számít?
2017. szept. 8. 14:04
 17/20 anonim válasza:
En konkrétan nem de régen kíváncsiságből utánanézegettem. Rengeteg olyan feliratot, rajzot találtak az ókori egyiptomból ami arra utal hogy léteznek. Manapság már minden szarra azt mondják hogy ufót láttak de régen kétlem hogy így volt ez. De vajon miert van az hogy tobb száz akár ezer évvel ezelőtt ha felvették az akkori emberekkel a kapcsolatot a mostani modern emberrel miért nem? Ez a kérdés nem a létezés. Mi pontosan se túl közel se túl messze nem vagyunk a naptól. Ha húznánk egy képzeletbeli gyűrűt abban a körben a nap körül ahol a föld elhelyezkedik rengetek életre alkalmas bolygót találunk. Csak sajnos elérhetetlen távolságra. Még...
2017. szept. 9. 22:04
 18/20 anonim ***** válasza:

Idegen vagyok!

Senki nem vette fel velem a kapcsolatot.

Aláírás: Idegen

2017. szept. 9. 22:38
 19/20 saveme ***** válasza:
Nem ajánlatos a kapcsolat keresése velük. Én akkor jutottam erre, mikor olvastam egy talán kanadai jelentést, ami ufo kapcsolat felvételek nagy számát ellenőrizte, és külön figyeltek arra, hogy ha voltak, akko keresztény alanyok mit éltek át. Az eredmény az lett, hogy voltak ilyenek is, de ők amint az ismeretlen jelenségekkel szembesültek és segítségül hívták Jézus Krisztus nevét, az "ufók" úgy elillantak, mint szamár a ködben. Ebből minimális Biblia ismeret után is arra a következtetésre juthat az ember, hogy az "ufók" azok valójában démonok, az ördög szolga lelkei, szellemi lényei, akiknek engedniük kell Jézus nevére. Nem a kinézetük, szövegük a lényeg, mivel képesek bárány bőrbe bújva megtéveszteni.
2017. szept. 14. 19:51
 20/20 anonim ***** válasza:

én már tettem ilyet. a listám eddig:

- németek;

- osztrákok;

- románok;

- szerbek;

- ukránok;

- horvátok;

- olaszok;

- hollandok;

- franciák;

- angolok;

- kanadaiak;

- bolgárok;

- koreaiai;

- japánok;

- izraeliek

Nyilván nem a saját nyelvükön, de azért ez már egy szép lista.

2017. szept. 17. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!