Van itt olyan aki tud létrehózni antigravitaciót?
Mágneses energiát nekem sikerült!
Nem is volt valami nagyon nehéz, bár azért kellett hozzá gondolkodni. Meg hát jól felé kellett készülni hozzá, mert azért ez nem megy egyik pillanatról a másikra.
Először is elolvastam egy csomó leírást, amely az adott témával foglalkozik. Például ezt itt:
Majd az olvasottaknak megfelelően fogtam egy tekercset, és rákötöttem a két vezetéket az elem sarkaira.
A legérdekesebb, hogy egy egyszerű vasdarab segítségével azonnal ki is lehet mutatni a megjelenő mágneses energiát!
Itt a GyK-n sokukkal találkozhatsz.
Ők azok, akik súlytalan kérdéseket tesznek fel.
Főleg ebben a kategóriában...
A youtube.on láttam a magyar feltalálót, akit megöletett a nyugati érdekeltség. Egely György villamosmérnök ismerőse.
Nem az első eset az eféle érdekgyilkosság. A feltaláló kijelentette a videóban, hogy kizárólag Magyarországon akarja szabadalmaztatni az antigravitációs készülékét, ha még fent van youtube-on, ott meg lehet nézni, ahogy felemelkedik, de a a lényeg, hogy maga Egely ismerite őt, és tanúsítja tudományos alapon a kísérlet sikerességét.
A videófelvételt követően néhány nappal egyik pillanatról másikra súlyos rákja lett a feltalálónak és elhunyt. Bevett gyilkossági módszer a CIA és hasonló szervezetek részéről, radioaktív, vagy más anyagok bevetésével, lépfenével stb. Szomorú, de igaz. Évekkel ezelőtt találtam a youtube-on, most nincs kedvem megkeresni. Pár hete kerestem, de évekkel ezelőtti, így egyelőre nem sikerólt megtalálnom, amit több éve láttam ott.
Az se kizárt, hogy azóta fentről elrendelték a video töröltetését... Most pedig jöhetnek ide is a kis téglácskák gyalázkodni, meghazuttolni rágalmazni, meg a laikusok , saját magukat felsőbbrendűen "dubitusolni", irigykedni...
drbatorkugli nevű felhasználó válasza:
Én egyszer létrehoztam és azóta lebegnek a bolygók. Régen csak a földön hevertek, de aztán feltaláltam az antigravitációt.
drbatorkugli nevű felhasználó válasza:
#7 Én létrehoztam higgy nekem! Bizzatok bennem!
dubitus nevű felhasználó válasza:
Én is létrehoztam az antigravitációt most csinálok róla videót és feltöltöm a xvideos.com-ra. A neve pedig webcam lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!