Ha lezuhan egy idegen ürhajo a kertbe megtarhatóm vagy köteles vagyok ádadni a hatoságoknak valakinek lezuhant a kertjében?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 5. 17:07
21/25 anonim válasza:
Ha a nasa egy műhold darabja esik le azt erőszakkal elveszi mert állami tulajdon. Kalóz törvények vannak. Az erősebbé a kincs.
Én találtam a gemencben egy lemezt amin a nasa jelének egy darabja volt nem tartottam meg.
Amúgy ha szolsz a rendőrségnek hogy illegális szemét van a kertedben akkor a komunális segít eltüntettni.
22/25 anonim válasza:
Hááát, nehéz ügy, közterületen egyszerűbb a szitu. Pár hónapja én is találtam egy marslakó szerű lényt. Az út melletti árokba zuhant a biciklijével...
23/25 anonim válasza:
Jah, eszembe sem jutott megtartani.
24/25 anonim válasza:
Nem tarthatod meg, a légtér nemzeti tulajdon, ugyanúgy mint a rétegvíz. Ami feljön vagy lepottyan a kertedbe azt nem tulajdoníthatod el önkényesen.
25/25 Maldoror válasza:
Ha lezuhan egy UFO a kertedbe megtarthatod.
ez 100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!