Volt e olyan ufo konferecia vagy valamilyen bemutot ahol titok tartasi szerüdést iratak alá?
Figyelt kérdés
2017. márc. 25. 10:13
1/7 A kérdező kommentje:
bocsanát volt e olyan ufo konferecia vagy valamilyen bemuto ahol titok tartasi szerüdést iratak alá?
2017. márc. 25. 10:19
2/7 anonim válasza:
Ha volt sem tudjuk meg. Mert csak olyanok írták alá, akik komolyan vehetőek, kellenek és valószínűleg felügyeltek.
3/7 anonim válasza:
Nem álattkertben kell ufót keresni és simogatni. Bár a labornál jobb hely.
Ha új állatkára vágysz menj a nemzeti parkba vagy ismerkedj egy delfinnel.
4/7 anonim válasza:
Akok vidd el ,hogy nem szép állatkák !
Én régen és most is néha láttam Határtetőn valami állat-ember hibrid szart amit csináltak !
Mai napig güdröket ásnak és abban alszanak .
Párnak úgy hajlik a' térde mint az embernek ,és szörössek!
Meg nagyok és barnák !
5/7 anonim válasza:
Titoktatási szerződésük szerint azt sem árulhatják el, hogy volt ilyen konferencia!
6/7 anonim válasza:
Fas_znak kell lepontozni miért nem hisztek nekem !?
7/7 anonim válasza:
Nem volt. Ufókonferenciát elmeháborodottak tartanak nem kevésbé hülye hallgatóságnak.
Az az érdekük, minél többen tudjanak arról, mekkora marhaságokat hordanak össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!