Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Igaz lenne? Földönkívüli...

Igaz lenne? Földönkívüli kapcsolatfelvételt rögzített egy biztonsági kamera

Figyelt kérdés
Először is, mivel a szakértők hetekig vitatkoztak azon, hogy mit is látni a felvételen, végül nyilvánosságra hozták azt. Így teljesen meg lehetünk győződve, hogy egy idegen az. Melyik fajhoz tartozhat? [link]
2017. febr. 11. 18:32
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem kamu. Bocs ha nem az
2017. febr. 11. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen ebből a' képből aztán igazán lelehet szűrni milyen faj .

Ha nagy volt a' fény valszeg szűrke volt, de lehetett más is .

Határtetőn a' szörnyek amik mászkálnak szerintem valami idegen-állat hibridek lehetnek . Egy magas szűrke hibridet is láttam meg is őltem ,de más szűrkékre uraló jel nem volt . Esetleg Ufós Laci eltérítése ,viszont az azért volt ellentmondásos ,mert megtanították UFO-t vezetni .

2017. febr. 11. 20:06
 3/6 anonim válasza:
Én nem hiszek az ilyenekben és ez nem látaszik annyira furcsának
2017. febr. 11. 22:21
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Szakertok. En nem tudom ezek a "szakertok" milyen iskolat vegeztek. Vitatkoztak :D. Nincs jobb dolguk ezeknek se. Ez csak egy jo megszerkesztett video. Szoval atveres. Mondom en, hogy unatkoznak :D
2017. febr. 11. 23:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Azon jókat szoktam nevetni amikor mindenki ezt az első ránézésre is nagggggyon hiteles oldalt szokta az érvelése alapjánakbetenni. Olvassatok Napiufót az idiótaságokkal teli National Geographic helyett! ők tudják a tutit.
2017. febr. 12. 22:15
 6/6 Wadmalac ***** válasza:

Szerintem értekelendő a cikk tárgyilagos befejezése:

"a “lény” láthatóan árnyékot vetett, vagyis látszódnia kellett fizikai valójában is. Ha pedig a biztonsági őrök tényleg észrevették volna, nem zsebredugott kézzel ácsorogtak volna a közelében."

2017. febr. 13. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!