UFO-t kapott lencsevégre a biztonsági kamera (videó)? Mit gondolsz?
Látom azóta sem esik le a dolog... ha a kérdező nem tudta, hogy az UFO eredetileg azonosítatlan repülő tárgyat jelent, akkor tudatlan. Ha tudta, de direkt rosszul használta, akkor hazug. Ugyanis egyáltalán nem arról volt szó, amivel védeni próbálod, hogy földönkívüli is lehet a fényecske. Ő már tényként beszélt arról, hogy ha az UFO, akkor az azt jelenti hogy idegenek látogatnak minket meg lepaktáltak a kormányokkal, stb.
Innentől kezdve pedig ez nem humor, nem gúnyolódás, hanem egyszerű tények.
Szóval visszadobnám azt a labdát a szűk látókörről, és inkább én javasolnám neked hogy próbálj javítani a szövegértési készségeiden, mert ezt most nagyon elnézted!
Valóban félreértettem amit az előző hsz-edben írtál!!!
Ettől függetlenül és ezzel együtt nem néztem be semmit, semmiben nem reagáltam a kérdezőre, a neki válaszoló paprikajancsiknak írtam, a szövegértési mizériádat magadra is veheted akkor rögtön. Gondolom nem fog menni, végtelenül önteltnek tűnsz hozzá. Egészségedre.
Igen erről van másik, jobb kép is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!