Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO-t kapott lencsevégre a...

UFO-t kapott lencsevégre a biztonsági kamera (videó)? Mit gondolsz?

Figyelt kérdés
[link]
2016. okt. 4. 17:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az, hogy tudatlan egyáltalán nem nyilvánul meg abban, hogy UFO (idegen repcsi) is lehet szerinte a fényecske. Egy intelligens ember széles látókörébe beletartozik az idegen élet lehetősége ugyanúgy mint az, hogy esetleg mi vagyunk az egyetlenek. És ha lehetséges, hogy van élet rajtunk kívül, az is előfordulhat, hogy ők tovább jutottak a holdjuknál. De te nyilván jólesően gúnyolódni akarsz, persze csatlakozz humor haroldékhoz, akik mindig butaságukat csillogtatva teleírnak egy oldalt azzal, hehehehihihi nem tudja mit jelent, jönnek a gyíkemberek a krixkraxi reptoid megszakadok jaj de vicces vagyok már...pont olyan szánalmasak vagytok mint Pataki.
2016. okt. 4. 20:27
 12/15 anonim ***** válasza:
43%

Látom azóta sem esik le a dolog... ha a kérdező nem tudta, hogy az UFO eredetileg azonosítatlan repülő tárgyat jelent, akkor tudatlan. Ha tudta, de direkt rosszul használta, akkor hazug. Ugyanis egyáltalán nem arról volt szó, amivel védeni próbálod, hogy földönkívüli is lehet a fényecske. Ő már tényként beszélt arról, hogy ha az UFO, akkor az azt jelenti hogy idegenek látogatnak minket meg lepaktáltak a kormányokkal, stb.

Innentől kezdve pedig ez nem humor, nem gúnyolódás, hanem egyszerű tények.

Szóval visszadobnám azt a labdát a szűk látókörről, és inkább én javasolnám neked hogy próbálj javítani a szövegértési készségeiden, mert ezt most nagyon elnézted!

2016. okt. 4. 20:46
 13/15 anonim ***** válasza:
56%

Valóban félreértettem amit az előző hsz-edben írtál!!!

Ettől függetlenül és ezzel együtt nem néztem be semmit, semmiben nem reagáltam a kérdezőre, a neki válaszoló paprikajancsiknak írtam, a szövegértési mizériádat magadra is veheted akkor rögtön. Gondolom nem fog menni, végtelenül önteltnek tűnsz hozzá. Egészségedre.

2016. okt. 4. 21:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Igen erről van másik, jobb kép is:

[link]

2016. okt. 19. 21:44
 15/15 A kérdező kommentje:
Ezt painttel csináltad, nem igazi ufó, de a cikkben az az.
2016. okt. 20. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!