Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi van a képen? Saját fotó!

Mi van a képen? Saját fotó!

Figyelt kérdés

Nem rég készítettem egy fotót, ami 10 képből áll, 30 másodperces intervallummal, ami ugye 5 perc, és érdekes dolog látható rajta. Mi ez?

[link]

Nagyítva: [link]

Ha valaki jobban szeretné megnézni, annak elküldöm az eredeti RAW képet.

2016. szept. 6. 22:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hulló csillag
2016. szept. 7. 00:35
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy bogár pár méterre tőled.

Az expozíciós idő 25 mp volt, vaku nélkül, de jól láthatóan mögüled világított valami, ami a kerítést és a közeli ágakat elég szépen megvilágította. Feltehetően a ház saját világítása, vagy utcai fény.

Az UFO egy kis feléd közelítő, cikázó bogár volt, aminek fényes kitinpáncélján megcsillant ez a világítás az utolsó néhány másodpercben. Ezt örökítette meg a kép.

Egyébként máshol is vannak a képen hasonló bogár-jelek.

Ha ez jármű, akkor csak pár másodpercre kapcsolta be a világítást, ami ráadásul nagyon gyenge volt. 25 mp alatt szinte bármilyen távoli fényforrás is erősen látszik a képen. Ja, és összevissza repkedett.

Bogárra szavazok.

2016. szept. 7. 09:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Elküldenéd nekem is ?
2016. szept. 7. 15:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Egészen pontosan ott egy sugárhajtású repülőgép Y megfordulást hajtott végre. A többi repülő meg egyenesen haladt. Vakuval fényképeztél az is látszik.
2016. szept. 7. 19:57
 15/15 A kérdező kommentje:
Egyenlőre nem foglalok állást a kérdésben. Várom a további ötleteket.
2016. szept. 8. 06:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!