Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO, mit gondoltok?

UFO, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 08:15
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
azért tudod, hogy az UFO minek a rövidítése?
2010. máj. 3. 10:39
 12/31 anonim ***** válasza:

Ufo-Azonosítatlan Repülő Tárgy.

Én hiszek bennük.

És ahogy írta valaki előttem, eléggé önző dolog az,hogy csak azt képzeljük,hogy mi létezünk:D

Akkora a világűr (hol van a vége) több miliárdnyi bolygók léteznek... Miért ne létezne máshol, és miért ne alakulhatott volna ki máshol is az Élet úgy,mint itt?vagy más formában, de az lényegtelen,máshol is lehet élet.

Én a saját szememmel is láttam, már biztos is vagyok benne h az az volt... Csak az a baj ezzel az egésszel,hogy mi nem vagyunk képesek más bolygókat meglátogatni:S És megnézni ,hogy van e rajta élet.:/ Így sose fogunk rájönni,hogy nem csak mi létezünk.

2010. máj. 3. 12:20
 13/31 anonim ***** válasza:

földökívüliek bizonyítottan léteznek!

ugyanis a Marson találtak apró baktériumokat ezek is űrlények csak nem fejlettek

2010. máj. 3. 22:47
 14/31 anonim ***** válasza:

Azért mekkora lenne már ha megtörténne valami hasonló mint az Evolúció c. filmben :D

Egyébként még egy vonal a hívők közt ^^

2010. máj. 4. 20:43
 15/31 A kérdező kommentje:
Tök jó, hogy ennyien hisznek benne, én akárkivel beszéltem mindenki kételkedett:S még jöhetnek a komik:D
2010. máj. 5. 12:04
 16/31 anonim ***** válasza:
Hát én hiszek a földön kivüli életben mert a világegyetem igencsak nagy rengeteg bolygoval és nem hiszem hogy csak ezen az egyetlen bolygon alakult ki gondolkodo életforma.Persze nem ugy képzelem el hogy jönnek csészealjal és lézerrel lövöldöznek ez lehet bármilyen élőlény bárhol at univerzumban
2010. máj. 5. 20:31
 17/31 anonim ***** válasza:

Nos az UFO-hit a nagyvárosi folklór része.

Könnyen belátható, hogy létezhet másik értelem, csak azért nem ismert, mert csillagászati léptékkel nézve csak pillanatok óta kereshetnek-keressük...

Időben belefér, hogy ilyenek élhettek akár a földön is. Én magam először a DNS-re vetnék egy röpke pillantást, csak utánna az égboltra, mert a humán DNS betűit ugyan megfejtettük, jelentésében meg egy nagy csomó szürke folt... (ma még úgy mondják:értelmetlen, jelentést nem hordozó)

Szimultán idegenek létezése nem bizonyított!

elemzés:

1. mert minden értelem elpusztítja magát mielőtt messzire jutna

2. vagy mi kell, hogy elpusztuljunk, és ezt ó már tudja, mi még nem

3. olyasmit akar tőlünk, amit mi nem akarnánk (Hawking)

4. geometriai okokból: azaz oly nagy a tér idő, s oly ritka az értelem, hogy gyakorlatilag mindig elmennek mellettünk

5. okosabb nálunk és betartja azt a szabályt hogy "csak saját szintjén szabad az embernek barátokat keresni"

Következtetések:

Az 1,4,5 esetben nincs tennivalónk.

A 2. esetben nem biztos, hogy emberi mértékkel(néhány száz év) belátható időben következik be pusztulásunk,meteor, vulkán, vízözön esetén megmenekülésünk csak illuzórikus-nincs teendőnk.

A 3. eset játszik egyedül, de akkor sem biztos, hogy fel kell venni a harcot, lehet szerencsénk is.

Ja, amúgy ugyanezt mondja Hawking professzor is.

2010. máj. 7. 19:17
 18/31 anonim ***** válasza:

Csak vicceltem, természetesen biztos, hogy fel kell venni a harcot, de lehet szerencsénk is.

A 2. esetben pedig annyit azért mégis tehetünk, hogy addig is kutatunk-fejlesztünk(hátha mégis), vigyázunk a földecskére, tehát nem dobjuk el a TESCOS szatyrot, és este pedig szépen megmossuk ugye a fogunkat :-D

2010. máj. 7. 19:28
 19/31 anonim ***** válasza:
azért még vagy száz évet várnék ezzel
2010. máj. 7. 19:34
 20/31 anonim válasza:
az ufo azt jelenti azonositatlan repülő tárgy!ennyi erövel 1 repülő chips-es zacsko is lehet ufo
2010. máj. 11. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!