UFO, mit gondoltok?
Ufo-Azonosítatlan Repülő Tárgy.
Én hiszek bennük.
És ahogy írta valaki előttem, eléggé önző dolog az,hogy csak azt képzeljük,hogy mi létezünk:D
Akkora a világűr (hol van a vége) több miliárdnyi bolygók léteznek... Miért ne létezne máshol, és miért ne alakulhatott volna ki máshol is az Élet úgy,mint itt?vagy más formában, de az lényegtelen,máshol is lehet élet.
Én a saját szememmel is láttam, már biztos is vagyok benne h az az volt... Csak az a baj ezzel az egésszel,hogy mi nem vagyunk képesek más bolygókat meglátogatni:S És megnézni ,hogy van e rajta élet.:/ Így sose fogunk rájönni,hogy nem csak mi létezünk.
földökívüliek bizonyítottan léteznek!
ugyanis a Marson találtak apró baktériumokat ezek is űrlények csak nem fejlettek
Azért mekkora lenne már ha megtörténne valami hasonló mint az Evolúció c. filmben :D
Egyébként még egy vonal a hívők közt ^^
Nos az UFO-hit a nagyvárosi folklór része.
Könnyen belátható, hogy létezhet másik értelem, csak azért nem ismert, mert csillagászati léptékkel nézve csak pillanatok óta kereshetnek-keressük...
Időben belefér, hogy ilyenek élhettek akár a földön is. Én magam először a DNS-re vetnék egy röpke pillantást, csak utánna az égboltra, mert a humán DNS betűit ugyan megfejtettük, jelentésében meg egy nagy csomó szürke folt... (ma még úgy mondják:értelmetlen, jelentést nem hordozó)
Szimultán idegenek létezése nem bizonyított!
elemzés:
1. mert minden értelem elpusztítja magát mielőtt messzire jutna
2. vagy mi kell, hogy elpusztuljunk, és ezt ó már tudja, mi még nem
3. olyasmit akar tőlünk, amit mi nem akarnánk (Hawking)
4. geometriai okokból: azaz oly nagy a tér idő, s oly ritka az értelem, hogy gyakorlatilag mindig elmennek mellettünk
5. okosabb nálunk és betartja azt a szabályt hogy "csak saját szintjén szabad az embernek barátokat keresni"
Következtetések:
Az 1,4,5 esetben nincs tennivalónk.
A 2. esetben nem biztos, hogy emberi mértékkel(néhány száz év) belátható időben következik be pusztulásunk,meteor, vulkán, vízözön esetén megmenekülésünk csak illuzórikus-nincs teendőnk.
A 3. eset játszik egyedül, de akkor sem biztos, hogy fel kell venni a harcot, lehet szerencsénk is.
Ja, amúgy ugyanezt mondja Hawking professzor is.
Csak vicceltem, természetesen biztos, hogy fel kell venni a harcot, de lehet szerencsénk is.
A 2. esetben pedig annyit azért mégis tehetünk, hogy addig is kutatunk-fejlesztünk(hátha mégis), vigyázunk a földecskére, tehát nem dobjuk el a TESCOS szatyrot, és este pedig szépen megmossuk ugye a fogunkat :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!