Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Föld mé­retű hegy ke­let­ke­ze...

Föld mé­retű hegy ke­let­ke­zett a Nap fel­szí­nén. Intergalaktikus tevékenység nyoma?

Figyelt kérdés
[link]
2016. jún. 14. 10:30
1 2 3
 1/24 OneEntity ***** válasza:
44%
Küldjön már valaki ennek a paranormal.hu-nak egy helyesírási szótárat, szerintem ők elhagyták a sajátjukat (vagy tán sose volt nekik?).
2016. jún. 14. 10:56
 2/24 anonim ***** válasza:
53%
nem
2016. jún. 14. 13:08
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vannak földönkívüliek. Láttál már olyan dolgot, ami egyedülálló lenne a világban ? Az életnek sem csak ilyen formája lehet. Az is lehet azok energialények, amik ott élnek a napban
2016. jún. 14. 16:54
 4/24 anonim ***** válasza:
50%

Én eddig csak azt olvastam hogy lézerrel lövik a napot.

[link]

Szoval már meg hegy van...?

2016. jún. 14. 21:35
 5/24 anonim ***** válasza:

elég merész ki jelentés az hogy intergalaktikus XD azt sem tudjuk hogy idegenek léteznek-e, hát azt meg mégkevésbé hogy hol élhetnek.

A válaszom az hogy nyilván nem intergalaktikus, inkább galaxison belüli lények, nehogy isten; a naplakók tették.

de szinte biztos hogy természetes jelenség, ha egyálán igazi a kép. És ha tényleg igazi akkor a nap korát tudva, a színkép elemzések ismeretével tudhatjuk hogy az nem egy hegy hanem csak egy napkitörés :)

2016. jún. 15. 00:27
 6/24 anonim ***** válasza:
68%

A linkelt oldalon egy nagyon szép fölvétel van egy jól fejlett szpikuláról.

Általában csak 10 - 15 ezer kilométer magasak szoktak lenni. Ez a Nap kromoszférájának természetes jelensége, általában 4 - 12 percig tart. Már egy 1955-ben megjelent szakkönyv is részletesen tárgyalja ezt a jelenséget.

Viszont van a cikkben egy bődületes marhaság is:

"Scott C. Waring emellett még arra is gondolt, hogy talán gigantikus, a Nap olvadt anyagában rejtőzködő ufók hagyják el éppen a csillagunkat…"

Még hogy olvadt anyag! NYEHEHE! - 6000°C-os ritka gáz, és plazma van ott.

2016. jún. 15. 01:14
 7/24 anonim ***** válasza:
16%
Meghalok... :D:D:D:D:D
2016. jún. 15. 06:52
 8/24 anonim ***** válasza:
25%

Nem lehet intergalaktikus, mert naprendszeren belül történt.

"linkelt oldalon egy nagyon szép fölvétel van egy jól fejlett szpikuláról."

6. hogy merészelsz az ezotéria kényelmes szellemi sötétségébe fényt hozni tudományos tényekkel! Meg is kaptad az érte járó 0%-ot, ezen már az én zöld kézre kattintásom se segített! Hát hiányzott ez neked? :)))

2016. jún. 16. 08:29
 9/24 anonim ***** válasza:
69%

Semmi baj Con Troll!

Ha izgatna, hány zöldpacsit kapok az ezotéria kategóriában lódítottam volna egy nagyot.

Például: Ha buliznak az energialények, akkor képzőnek a szpikulák a Napon. Minél jobb a hangulat, annál magasabbra rúgják a plazmát. :)

2016. jún. 17. 22:48
 10/24 anonim ***** válasza:
16%

Előző, és miért, miből gondolod, hogy nincsenek energialények akárhol, még ha mi nem is látjuk őket?

Olyan nehéz azt elképzelni, hogy a fizikai világ, az érzékelhető dolgok mögött számunkra láthatatlan lények jelenléte húzódhat meg?

2016. jún. 18. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!