Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek is elkezdődik az...

Szerintetek is elkezdődik az Aranykor?

Figyelt kérdés

Vélekedéseim szerint hamarosan elkezdődik az "esemény", amely mindent megváltoztat. A földönkívüliek eljönnek hozzánk és segítenek a politikusokat és Istent nem tisztelő embereket eltakarítani a világból.

Illetve néhány utasítást is kaptam a lényektől, hogy fejlődhessünk.

A ROMLOTT CIVILIZÁCIÓK LEZÁRÁSA

Meg kell szűnniük:

Kéjvágy

Büszkeség

Harag

Irigység

Birtoklási vágy

Falánkság

Lustaság

Jön a kozmikus csillagfény oldal!

Felül fog kerekedni az örök szeretet fénye!

Öt dimenziós világ lesz, ahol nincs idő.

DNS láncból legalább 3 lesz.

Több csakránk lesz.

Addig élünk, amíg akarunk.

A gondolatainkra vigyázni kell, mert ha valakinek a halálát kívánjuk, akkor meg is történik.

2016. szeptemberében kezdődik az Aranykor, melyet a plejádok fognak uralni.

Ha te is jönni akarsz, át kell venned a szeretet energiájának magasabb rezgését!

2016. máj. 22. 20:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
14%
A mindmeghalun sosem jön el
2016. máj. 23. 18:15
 12/24 anonim ***** válasza:
Egyébként pontosan hogy néznek ki a plejádiak űrhajói? Véletlenül nem sárgás fényük van? Csak mert tegnap éjjel láttam valami hasonlót, elég közel volt és ennek ellenére nem hallottam semmit. Fogalmam sincs mi lehetett... Kicsit megijedtem. Főleg mert utána mást is láttam.
2016. máj. 24. 08:31
 13/24 anonim ***** válasza:

Istent nem tisztelő emberek, meg idegen eljövetelek?

Hm...

Igazán szép párosítás :)

Milyen utasításokat kaptál?

És miért pont te?

Minden földlakónak terjesztened kell az igét, vagy csak itt a gyakorin?

És honnan tudsz ufóul?

Vagy az ufonauták tudnak Magyarul?

2016. máj. 24. 19:30
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Király troll vagy kérdező, meghajolok nagyságod előtt! Én már nagyon várom a jézusi szeretet nevében pusztító földönkívüli inváziós flottát, akik elhozzák az isteni békét, miután végre kiirtottak minket trollokat és a többi utálatos nem-szentfazekakat. Maradhatnak az unalmas, semmit sem akaró és tudó puhapötsök, csak ők meg minek ugye? :)))
2016. máj. 25. 22:06
 15/24 A kérdező kommentje:

#13 valóban komolyan gondolom a kérdésem, mert hiszem, hogy eljő a megváltás és az aranykor.

Viszont nem jelentettem a válaszaidat.

2016. máj. 27. 16:15
 16/24 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

Az aranykor szerintem akkor fog eljönni, ha majd az emberek rájönnek, hogy a szeretet és a béke jobb mint az egymás pusztítása...

De véleményem szerint, a termeészet egyensúlyra törekszik, így azt gondolom, hogy az emberek hamarabb fogják egymást kiirtani, vagy maga a természet fogja ezt megtenni...

Aztán, majd ha csak néhány millió ember marad, és megtanulunk harmóniában élni a természettel, akkor jöhet a világbéke :)

De jellemző, hogy az emberek várják, hogy majd valaki jön és rendet tesz...

Na ez a lustaság... ;)

Úgyhogy asszem téged is likvidálni fognak a plehogyishívjákok...

Tehát ha szeretnéd elkerülni a szomorú véget, Menj ki a világba, tégy valamit az embertársaidért, jártafban keltedben szedj szemetet, vagy csinálj bármi globálisan hasznos dolgot...

Próbálj meg magad körül minél több embert rávenni ugyanerre, és máris felsőbb szintre lépsz, mint legtöbb fajtársad... :)

2016. máj. 28. 21:34
 17/24 anonim ***** válasza:
...valaki viszont itt nagyon el akarja titkolni, hogy ha rosszul rezgünk magasabb szintre akkor hülyén fogunk rezegni és az n-ufók kora jöhet el általa, mert a részletes leírásomat már harmadszorra is törölték.
2016. jún. 1. 13:56
 18/24 anonim ***** válasza:
14%
Az ilyen kérdéseket törölni kéne
2016. jún. 1. 13:59
 19/24 A kérdező kommentje:

Nem értem, mi a problémád ezzel a kérdéssel. Szerintem igenis itt lesz az Aranykor és minden sokkal jobbá fog válni, higgy te is benne!!

2016. jún. 1. 16:04
 20/24 anonim ***** válasza:
88%

Komoly válasz:

Nem jön el semmiféle " aranykor ". Az emberiség túlságosan dekadens és romlott lett amit már csak az változtathat meg ha összeomlik ez a kapitalista rendszer, kipusztul az emberiség nagy része, majd azok a túlélők akik képesek lesznek a civilizáció mocska nélkül a természetben élni talán szép lassan felépítenek egy kicsit természetközelibb társadalmat ... vagy az emberiség ismét nem tanul a hibájából, és ez ismét csak egy új dekadens kor hajnala lesz ami szintén összeomlik majd és kezdődik az egész az elejétől ismét.

Troll válasz:

Igen! Magasabb szintre fogunk rezegni, viszont aki rosszul rezeg magasabb szintre az hülyén fog rezegni majd pedig ezáltal csumbula lesz. ...szóval még ha magasabb szintre is rezgünk ott lesz az a rengeteg hülyénrezgő csumbula akikkel majd tenni kell még valamit mivel ha csak úgy hagyjuk majd, hogy legyenek meg hülyénrezegjenek még a végén akár az N-Ufók kora is eljöhet és akkor megint lesz MINDMEGHALUNK!!!444négynégynégy ...ráadásul ki tudja milyen hülye módon fogunk mindmeghalni. Na? Valaki? Milyen hülyén fogunk mindmeghalni hogyha az emberiség nagy része hülyén fog rezegni? Tudni akarom!

2016. jún. 1. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!