Az idegenek is meg tudnak betegedni?
Pl a földi betegségeket/parazitákat el tudják kapni?Gondolok ezekre:
AIDS,pestis,ebola,kergemarhakór,bolha,kullancs,hajtetű és sorolhatám vagy ezekre immunisak?
Velociraptor, nem unod még az UFO-s kérdéseid? Ez már a negyedik.
Immunisak, mert be vannak oltva oxylococckxylum-mal.
A "bolha,kullancs,hajtetű" Mióta betegségek?
.
Az idegenek ide a betegeiket küldik. Ismervén az embereket, ide küldik őrültjeiket, a Föld az ő bezáratlan OPNI-juk.
Minél többen hisznek bennük, annál jobban meggyőződnek igazukról.
Odaírtam a leírásba:
földi betegségeket/parazitákat el tudják kapni?
Mivel máshova már leírtam, így most bemásolom ide is, ugyanis sok kérdezö elfelejt valamit. Nem csak egy darab
idegen faj van, hanem sokmillió. Megtippelni sem lehet a világegyetemben létezö idegen fajok számát, legyen az
értelmes, vagy nem. Legyen az hosszútávú utazásokra képes faj vagy nem. Mi is csupán egy faj vagyunk a sok közül.
Határozottan kijelenthetö, hogy mivel nem egy darab idegen faj él a világűrben és nem egy darab jár a földre,
hanem több, így nem lehet egységes választ alkotni. Egyesekre jellemzöek a kérdésedben leírtak, míg másokra
egyáltalán nem. De olyanok is vannak, akikre csak kevésbé jellemzö. Egyesek féreglyukakon gyözik le a távolságot,
míg mások térhajtóművel, mások, más technológiával. Egyes idegen fajok így néznek, ki, más fajok pedig úgy. És
órákon keresztül lehetne sorolni a különbségeket. Nincs egységes sztenderd. Minden faj más, másfajta jellemzökkel.
Hasonlóan, ahogy az embertípusok között is akadnak eltérések. Ez nem megkülönböztetés, vagy rasszizmus, mielött
bárki lepontozna, ez csak a világ sokszínűsége. Képzeljétek el, ha a föld is ilyen sokszínű, milyen sokszínű és
változatos lehet a világegyetem. Tehát például egy olyan kérdésnek sincs semmi értelme, hogy pl "Hány szíve van az
idegeneknek?". Lehet 1, 2, 3, vagy akármennyi, hisz az idegen fajokat kb semennyire sem ismerjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!