3 élhető bolygót találtak mik élhetnek rajtuk? Mit gondólsz?
Figyelt kérdés
Na most milen lények élhetnek rajtuk?ezt sajnos nem tudom mert nem jártam még ott... viszont ki lehet következtetni
együtt következtessük ki miféle csodás-és kevésbé csodás teremtmények lakhatják eme csodás---vagy kevésbé csodás bolygókat.Szerintetek?
2016. máj. 2. 21:56
21/26 anonim válasza:
Még ha ufókutatással is foglalkozol, a szépirodalmat és a fantasy-t nem itt kéne tárgyalni.
22/26 A kérdező kommentje:
utolsó akkor szüntessük be az egész ezotéria kategóriát?
2016. máj. 3. 12:35
23/26 anonim válasza:
Kreatív Kata? Ez úgy hangzik mint valami veccő veronika / csiribú csilla imposztor név.
24/26 anonim válasza:
Hali! Én élek azon a bolygón. A ti jelenetekhez képest 40 éve küldtem ezt az üzenetet, mert amúgy jövőlátó is vagyok és kitaláltam a kérdés linkjét. Kíváncsi vagyok az emberekre. Légyszi', ti is válaszoljatok az én egyik kérdésemre: [link] Köszi. :)
25/26 anonim válasza:
hát igen, Barrakuda 666 lett volna a becsületes nevem, de hát az már volt, ezért lettem Kreatív Kata
26/26 anonim válasza:
Igazán kreatív név, kedves Kata!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!