Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » "Más dimenziókból származó...

"Más dimenziókból származó lények látogatnak bennünket. " – erősíti meg az FBI. Mit gondólsz?

Figyelt kérdés
Igazából mindíg sejtettük, hogy az ufók más dimenziókból jönnek, nem más bolygóról, mert hatalmas tévólságok vannak az űrbe, de mégis csak most ismerte el az FBI. Miért? Mi most a véleményed az ufókról vagyis az ide érkező idegenekről? [link]

2016. ápr. 30. 17:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Dr. Jacques Vallee meg Dr. J Allen Hynek az egész blue book projectel egy elterelő korány fionanszírozta szélhámosság, hogy az embereket elterelje a földönkívüliek tevékenysége során felmerült spirituális tudás valóságáról.
2016. máj. 9. 13:11
 22/23 anonim ***** válasza:

"Az, hogy a lélek magasabb dimenziós, szintén bizonyított tudományosan."

Akkor kérek egy hiteles forrásból származó tudományos bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy lélek létezik. Ezután arra is, hogy "magasabb" dimenziós. :)

2016. máj. 10. 12:18
 23/23 anonim ***** válasza:

"Caution mert ezt a hírt az X honlapról linkeltem, mert máshonnan reklámozás miatt kivették volna a kérdést és könyvet sem lehet linkelni ezért, így az említett szerőid kiesnek, még nem jelenti azt hogy bármivel is kevesebbet tudnák nálad. :XD"

Tudom honnan linkelted, a boldognapotról. Ez Száraz György weblapja, egy ezotériás beállítottságú, kissé szektás beütésű oldal, ami tele van féligazságokkal, és áltudományos hírekkel.

Ha ilyen komolytalan oldalakról, ilyen komolytalan híreket linkelgetsz, szerintem jogosan gondolják hogy egy ufómagazint olvasó tizenéves vagy, szerintem. :)

Akik valóban elmélyedtek ebben a témában, és is, sokkal szkeptikusabbak, és racionálisabbak vagyunk, nem vesszük be az ilyen, bocsánat, szélhámos bulvárufológusok marhaságait. Az UFO kutatás nem abból áll, hogy kitalálok minden marhaságot, és megpróbálom azt igazságként tálalni, mindennemű bizonyíték nélkül.

Ha az ember igazán meg akarná szorongatni az ilyen embereket, csak fel kell tenni a varázskérdést. Bizonyíték? Ja az nincs, de azért el kell hinni, mert azt mondták a hangok. :) Na körülbelül ez a színvonal, és aki ezt nem veszi észre az bizony nem ért hozzá, nagyon nem.

2016. máj. 10. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!