Miért szeretnek az idegen lények lézerágyúzni? Milyen érzés/élmény a lézerágyúzás?
A felsorolt lények kizárólag félkegyelműek fejében léteznek, a valóságban nincsenek. A kérdésed egyértelműen csak kitaláció.
A lézer nem egy nagy durranás. Ott van mindennapjainkban. Ha léteznek földön kívüli, emberszerű, hozzánk hasonló fejlettségi szinten lévő emberek, s náluk is volt egy tudós, aki felfedezte a technológia alapjait, s fegyvert készítettek belőle, talán használják.
De ha csak ennyire telik tőlük, akkor képtelenség, hogy ide tudnak jönni.
Velociraptor válasza:
"
"Egyszer régen, pontosan tegnap előtt volt szerencsém hogy kipróbáljam a lézerágyúzást a hangja olyan hogy "pijjúúú pijjú pűűűűűűűjjj prűűűűűűűűűűűűűűűűhűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűj" aztán még "phrűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűjűűűűűűűűűűű síjjj" meg néha olyan mikor elromlik hogy "zzsssccc zscc bamm" ekkor halványlilászöldeskéken villan egyet és magát robbantja fel de nem emlékszem pontosan mert nemrég elraboltak a reptoidok és agymosást hajtottam végre rajtam melynek hatására elfelejtettem ezt és sajnos csak ennyire sikerült visszaemlékeznem de amint újból kipróbálhatom leírom a pontos adatokat róla" "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!