Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Földönkívüli kézlenyomatokat...

Földönkívüli kézlenyomatokat találtak. Vajon melyik faj lehetett?

Figyelt kérdés

Szerintem abban mindenki egyetért, hogy idegenek látogattak a Földre sok sok ezer éve. Tanulmányozva az ősi épitkezési technológiák szabályosságát, könnyen beláthatjuk, ezt ma sem tudnánkilyen pontosra megcsinálni. Vajon az ősemben volt sokkal fejlettebb, mint ma vagy idegenek műve lenne?

Több tízezerév távlatából milyen bizonyíték lehet még? Nos, íme egy kézlenyomat.....

"A Cambridge-i Egyetem McDonald Régészeti Intézetének munkatársai megmérték a szóban forgó különös kézlenyomatokat, és összehasonlították őket emberek kézfejeivel. Összesen 36 újszülött, 25 koraszülött és 30 felnőtt ember kézfejét vetették össze a festményekkel. Azt találták, hogy a kézlenyomatok méretileg és morfológiailag különböznek az emberi kéztől, így „nagy valószínűséggel” más élőlénytől származnak. A kérdés az, milyen lénytől?"

[link]

2016. márc. 13. 18:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

A cikkben, azt próbálják kitalálni minek a kézlenyomata lehetett. Most nyílvánvaló, ha nem emberé, akkor az írója abból a mintából keres, amit ismer. A Zéta-reticulliakat pedig ő ugye nem ismeri, így kézenfekvőbb hűllőfélére gyanakodni. Eddig világos?

Nyílvánvaló, hogy idegenek voltak. Levágták volna az állatok kezeit és a maguk helyett azzal játszani ? Idegenek szórakoztak itt. Nekik is kellett a játék itt létük alatt.

Nem maradhat fent sok bizonyíték, mert azokat elhordták és szétszedték az akkori emberek.

2016. márc. 14. 16:59
 12/17 Shai-Hulud ***** válasza:
78%

"A Zéta-reticulliakat pedig ő ugye nem ismeri,"

Gyanítom, hogy te viszont kitűnően ismered őket, biztosan minden nap találkozol velük egy kis rögeszmecserére.

"Eddig világos?"

Mostmár tökéletesen világos.

"Nyílvánvaló, hogy idegenek voltak."

Mégis, kik lettek volna egyébként? Tele van a Föld több millió féle-fajta élőlénnyel, köztük például emberekkelis - teljesen kézenfekvő, hogy _nyomokat_ csakis földönkívüliek hagyhattak.

"Levágták volna az állatok kezeit és a maguk helyett azzal játszani ? Idegenek szórakoztak itt. Nekik is kellett a játék itt létük alatt."

Értem, szóval a földi emberek nem szórakozhattak, nem játszhattak, kizárólag csak az idegenek.

A földiek biztos büntetésben voltak, nekik tilos volt szórakozni.

"Nem maradhat fent sok bizonyíték, mert azokat elhordták és szétszedték az akkori emberek."

Érdekes, hogy a legelső karéjos rákokról is vannak fosszíliáink, de idegenekről egy árva darab se...

Az is kizárt dolog, hogy ha itt lettek volna _bármikor_ idegenek, a földi kőzetekben, ősóceánokban (amelyek ma szárazföldek) egyetlen tárgyi emlékük ne maradt volna.

De ugye nyomuk nincs, mert azt "széthordták" az emberek... Csakhogy akkor "szanaszét" meg kellene lenniük ezeknek a nyomoknak. De se együtt, se széthordva nincsenek.

Sőt, ezek alapján 100%-ra veszem, hogy te sem láttál semmi ilyen nyomot, maradványt, emléket, hiszen éppen te mondod, hogy nem maradtak ilyen emlékek.

Akkor viszont csakis onnan tudhatsz az idegenek itt létéről, hogy ismered őket, találkozol velük, kommunikálsz velük.

Na ezt látod már teljesen elhiszem. Csak azon csodálkozom, hogy nem tartanak bent egy-egy ilyen beszélgetés után, de hát biztosan úgy ítélik, hogy még nem vagy közveszélyes.

Lelkük rajta, ez nekik kell tudniuk...

2016. márc. 14. 20:25
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az Űrfehérke egyik fehér törpéje volt. Egyértelmű hogy az ő tenyere. A többi bizonyítékot meg elvitte a Boss-orkány.
2016. márc. 19. 18:52
 14/17 A kérdező kommentje:

"Mégis, kik lettek volna egyébként? Tele van a Föld több millió féle-fajta élőlénnyel, köztük például emberekkelis - teljesen kézenfekvő, hogy _nyomokat_ csakis földönkívüliek hagyhattak"

Az a gond, hogy a tudósok azt írták, hogy gyanakszanak földi fajra, de nem tudták beazonosítani, pont mert az sem volt amire gondoltak, mivel idegen volt. Most azt nem írhatják le, hogy idegenek voltak, ezért kerestek lehetőségek földi lények közül. Nehéz ezt megérteni ?????

"Gyanítom, hogy te viszont kitűnően ismered őket, biztosan minden nap találkozol velük egy kis rögeszmecserére. "

Pont azért kérdeztem meg, hogy melyik faj lehet, mert tudom a választ ? Neked is akkora eszed van ! LOL.

2016. márc. 30. 18:54
 15/17 Shai-Hulud ***** válasza:

Látod, egyszerűen nem mondasz igazat. Ott van a cikkben leírva:

"Az összeesküvés-elméletek hívei ilyenkor valószínűleg egyből a gyíkemberekre asszociálnak. Nos, a tudósok azt gyanítják, hogy tényleg gyíkoké lehetnek a lenyomatok, igaz ezek csak szimpla hüllők és nem földönkívüli humanoidok."

Vagyis semmi idegen lény, semmi földönkívüli, egyszerűen gyíkok - EZT állítják a tudósok, és nem azt, amit te mondasz.

"A másik lehetséges jelölt a nílusi krokodil (Crocodylus niloticus), aminek a mellső végtagját használhatták fel a készítők." - EZ SEM földönkívüli.

Vagyis egyetlen tudós sem állítja, hogy földönkívüliek lettek volna, csak te próbálod úgy beállítani.

2016. márc. 30. 19:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Álljatok már le a vitával mielőtt moderálva lesztek!

És, hogy létezik-e élet a földön kívül? 99% h igen. Értelmes lények? 45%. Az elmúlt 100 évben léteztek/fognak még 100 évig létezni? (Az univerzum 13 milliárd éves.) kb 0.00001%. Felvesszük velük a kapcsolatot? 0.000001%. Találkozunk is velük? Aha. Én meg a Mikulás vagyok....

Szóval, arra az esély, h alienek lennének, az esély nulla. Ha mégis azok voltak, hová lettek?

2016. márc. 31. 21:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok még. Ja, és az a zéta-biszbasz amit írtál... Melyik olcsó sci-fi ből vetted? Akkor már inkább a cheaturikra hivatkoztál volna....(ld: Marvel-Bosszúállók 1.) vagy a na'vi fajra.
2016. márc. 31. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!