Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit jelképeze tulajdoképpen...

Mit jelképeze tulajdoképpen ez a "táska" az istenek kezében?

Figyelt kérdés

Szóval a világon mindenhol, Dél-Amerikától Ázsiáig ott ez a táska formájú valami a régi ábrázolásokon, de mi akar ez lenni?

Erre gondolok:

[link]

Vagy: [link]

Kérem csak olyan írjon, akit érdekel a téma és esetleg van elképzelése.

2016. márc. 5. 11:58
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Az akkumulátor nem jutott eszembe, mert valahogy nem tudtam elképzelni, hogy ezt a kezükben hordozták.

A kulcs szerintem esélyesebb.

Arra, hogy kik voltak: hát eléggé emberszerűnek tűnnek. Szóval esetleg hasonló emberek, mint mi? Csak kicsit előrébb jártak technikailag. Esetleg valami más elgondolás?

2016. márc. 6. 22:13
 22/29 Missi_Key ***** válasza:
lol...így vicces belegondolni..mint valami időutazós csillagkapu rész..ahol az ősök hozzák akis kézikamerájukat ...vagy nem is tudom :D de aranyos...ezt még nem is figyeltem meg,mondjuk nemis nézegetek ősi táblákat gyakran
2016. márc. 6. 23:50
 23/29 anonim ***** válasza:
#13-as vagyok. Milyen kulcsra gondoltál? Mert én akkumulátornak képzeltem, de űrhajót gondolattal hajtottak. Sirius-beli a szárnyas Anunaki az biztos, a haltestű dogon származású...
2016. márc. 7. 20:37
 24/29 A kérdező kommentje:

Én még csak a "táskánál" tartok. Abba nem mernék belemenni, hogy mit és hogyan vezettek.

Egyébként a 19. hozzászólásra gondoltam, amikor írtam a kulcsut. (Ő írta.)

Feltételezem a szárnyak és a haltestűség szimbolikus. Tengerészek és pilóták. :D

2016. márc. 7. 21:42
 25/29 anonim ***** válasza:
#13-as v.ok: nem szimbolikus! A Szíriusziak félig haltestű lények és olykor delfinek képében jöttek és emelték egy egy népcsoport tudatszintjét magasabbra. A vízben tudtak csak bolygónkon l
2016. márc. 8. 07:52
 26/29 anonim ***** válasza:
#13-as v.ok: nem szimbolikus! A Szíriusziak félig haltestű lények és olykor delfinek képében jöttek és emelték egy egy népcsoport tudatszintjét magasabbra. A vízben tudtak csak bolygónkon létezni, hogy miért???-azt nem tudom. A Szíriusz-beliek a hagyományos értelembe vett angyalokhoz is hasonló megjelenéssel rendelkeztek. Nagyon tiszta lények! Ősapániknak kell tekintenünk rájuk, ősanyáink pedig a Nefilimek voltak. Tehát szárnyaik is voltak! Ez egy nagyon érdekes történet Drunvalo Melchizedek - Az élet virágának ősi titka c. könyvében le van írva az ember teremtése egy magasabb rendű létforma által. Azonban utána néztem és sajnos nem tesznek említést a "kézitáskáról".
2016. márc. 8. 07:53
 27/29 anonim ***** válasza:

Egy vödör lehet, amelyben szentelt víz van, amivel "megtisztítják" a kijelölt személyt (avagy más objektumot).

Kukulkan egy maja tollas kígyó-isten, de ismerve ezt az egyszerű használati tárgyat, lehet, hogy hasonló rituális jelkép volt, mint az asszíroknál.

2016. márc. 8. 21:30
 28/29 anonim válasza:
az egy laptopszerűség lehetett!
2016. márc. 13. 20:37
 29/29 anonim ***** válasza:

Batyu, kosár, puttony, vödör. Gondolom, mikor már eszközeik voltak, használtak ilyeneket, a képen meg nyilván azért van, mert valami történt. Legalábbis, ha ez valamit ábrázolni akar, akkor gondolom egy eseményt, amikor azt nyújtották valakinek, vagy kapták valakitől.

De mikor szoktak ajándékot vinni? Mikor vendégségbe mennek. Kereskedelem, áru, és információcsere...

Nem kellett, hogy istenek legyenek, lényeg, hogy ismeretlenek. Lehet, hogy magyarok voltak. :D

2016. márc. 15. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!