Szakemberek szerint mennyi lehet a (vég) sebessége egy UFO-k által használt repülőeszköznek?
Figyelt kérdés
2016. febr. 26. 01:18
21/26 anonim válasza:
Azt meg vègkèppen nem èrtem ,hogy mièrt pont a vègsebessèget kèrdezte a kedves kèrdezö...Èn az utazò sebbesègre is kìváncsi lennèk :)
23/26 anonim válasza:
Nem olvasom el ezt a sok hülye hozzászólást, de ha egy idegen civilizáció képes ide utazn, akkor valószínüleg valami járaton át jönnek, ahol meggörbítik a téridőt. Nem mehet 1csillió km/h-val, mert a fényél semmi sem utazhat gyorsabban. Kétlem hogy ide látogatnának max nagyon ritkán feltéve, ha eltudnak ide jönni. Nem bizonyított az idegen civilizáció létezése, de amekkora az univerzum simán elképzelhető, hogy máshol is alakult ki. De a kérdésedre válaszolva szerintem a hangsebesség néhányszeresével, ha léteznek.
24/26 Wadmalac válasza:
"Nem olvasom el ezt a sok hülye hozzászólást"
Persze, minek is, akkor még véletlenül észrevenné az ember, hogy ami kicsi érték van az ő hozzászólásában, mások már rég leírták.
A visszaolvasásnál valóban sokkal értékesebb az olvasatlanul mindenkit lehülyézés.
Már ha a cél igazán nem a válaszolás, hanem az egónövelés.
25/26 anonim válasza:
Nem noveltem egot semmilyen szinten. A te hozzaszolasod semilyen valaszt nem adott csak az enyemet probalod fikazni vele. Ertelmes valaszt adtam ugygondolom es az elejen beleolvastam a hozzaszolasokba eleg nagy hulyesegek voltak odairva. Viszont kedves elottem valaszolo a te hozzaszolasodba amit utoljara irtal semilyen hasznos informaciot nem talalok :))
26/26 anonim válasza:
Visszaolvasva az elso hozzaszolasodat is nem nagyon ertesz a fizikahoz mivel fenysebessegel csak feny tud utazni :) szoval ami informaciot adtal az is teves. Legkozelebb probalj meg olyan temahoz hosszaszolni amihez van is kozod ne csak trollkodni probalj :) koszi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!