Van itt olyan, aki már találkozott földönkívüliekkel?
Figyelt kérdés
Leírná a tapasztalatait, élményeit? Akár itt, akár privát üzenetben is, érdekelne. Köszönöm2016. jan. 31. 18:38
11/16 Spilerke válasza:
#9 Nem kicsi az esély, hanem csillagászati. :DD Én jó ideje felnézek ide unalmamban, de nem mondhatnám, hogy láttam valamikor is egy normális kérdést az UFO észleléseknél. Nem arról van szó, hogy magasra teszem a lécet.
12/16 A kérdező kommentje:
Jó hát te szkeptikus vagy a témát illetően és szórakozásból vagy mazochizmusból, de fel fel szoktál nézelődni ide, attól függetlenül hagyhatnál mást is elmondani a véleményét, nem kell rögtön kiröhögni lepontozni, mert a tiéddel ellenkező véleményen van.
2016. febr. 1. 12:38
13/16 Spilerke válasza:
Rögtön kiröhögni lepontozni meg mazochizmus? Ez úgy hangzik, mint egy kampánybeszéd. Már, ha amúgyis én leszek a rosszfiú, akkor legalább légy meggyőzőbb, nem mintha ez számítana bármit is. Felőlem mondhatod a magadét, amíg be nem esteledik. Tettem egy megjegyzést és még mindig úgy gondolom. Kb. Annak a valószínűsége, hogy van itt, vagy egyáltalán a bolygón egy ilyen személy csillagászati + még annál is több, körülbelül NULLA. Komoly kérdést itt még nem láttam, ami ezzel foglalkozott, vagy bármilyen tényt állított. Az elfojtott haragodat pedig másnak tartogasd. :P
14/16 A kérdező kommentje:
Próbálnál személyeskedni, meg azt hiszed vicces vagy közben csak nagy üresben dobálod magad. Nyomd el magad senki nem kíváncsi rád itt, a véleményed mint segglyuk tudod mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra. Na szia.
2016. febr. 1. 14:12
15/16 Spilerke válasza:
Öcsém mik vannak itt. Most is te vagy, aki személyeskedik, és te könyörgöd ki belőlem a szót. Nem említettem meg előtte konkrét személyt és nem is írtam semmi trágárságot, meg szórakozni sem voltam veled. Majd te megmondod ki kíváncsi kire. Szövegértelmezés nulla. :D
16/16 anonim válasza:
Én voltam a 2. válaszoló,,,csak visszanéztem erre kérdésre, hogy miket írtak...de én valóban taliztam velük 6 évesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!