Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ufok? Sok kerdes. ⬇

Ufok? Sok kerdes. ⬇

Figyelt kérdés
Hali tegnap azon gondolkodtam ,hogy az ufok miert nem lépnek velunk kapcsolatba?Gyengék velunk szemben?Tul civilazaltak?Hülyének tartanak minket?Vagy csupan felmérik a terepet?Beépültek közénk?Valoban mi van akkor ha a piramisok építésénél segitkeztek?Vagy a stonhenget ok építettekh megfigyeljenek vele minket?Mi van akkor ha átvették valaki(k) teste felett az uralmat?Lehet h az edesanyad,edesapad,testvéred,dirid,fonokod is egy UFO?Lehet h ok irányítanak minket?Lehet h most pont az ő iranyitasuk miatt irom ezeket a kérdéseket?Lehet h holnap,1ev ,10ev mulva eljonnek erted es a bla bla bla helyett erted h mit mondanak ?Kozlik veled h te is egy ufo vagy es vegig benned volt egy kamera?mindent lattak amit te?Gyötör a sok kerdes kerlek segits!
2016. jan. 23. 19:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Matek Kamill - A titkos német csészealj technológia

https://www.youtube.com/watch?v=0eF1JQVNshU

2016. jan. 23. 19:51
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom kérdésed mennyire komoly, de sok olyan videó és kép van a neten, mikor a hadsereg szállít konvojban ufo-t.

Nem régi, hanem mai felvételek.

Vagy azok az újfajta drone repülők, amik korong formájúak.

Ezeket is évekig titkolták, most meg tessék, itt röpködnek a fejünk felett.

vagy néhány titkos , szintén korong alakú repülő tárgy(UFO), amik hadgyakorlatokon lettek levideózva, és "véletlenül" a netre felrakva, hogy végre az emberek is észrevegyék, milyen technológia tudása van némelyik államnak.

2016. jan. 23. 19:58
 3/12 anonim válasza:
Jeezusom...teljesen ugyanabban a helyzetben vagyok mint te! Nekem is rengeteg a kérdésem! Szerintem mondjuk totál hülyének néznek bennünket,mert végülis 3 naponta érkeznek az ufó eszlelesek es meg mindig nem bírtunk felfogni hogy vannak ufók. En magam ugy gondolom hogy az ufók sokkal intelligensebb ék nálunk. Simán lehet az is ahogy írtad,hogy a terepet felmérik es ha kell nekik a terep megtamadják a Földet. A kamera dologgal nem értek egyet de az simán lehet hogy épületekben vannak kamerák es azon keresztül figyelnek minket. Remelem segítettem:)
2016. jan. 23. 20:45
 4/12 anonim válasza:
Előző vagyok...bocs az irasomert telorol irtam
2016. jan. 23. 20:46
 5/12 anonim ***** válasza:
Esetleg a sok komolytalan kérdésedre egy válasz van. "Nincsen a világegyetemben más civilizáció az emberen kívül!" Az erről szóló vélemények csak is az ufóhívő emberek agyszüleményei!
2016. jan. 24. 13:29
 6/12 anonim válasza:
Kedves előző! Honnan veszed hogy rajtunk kívül nincs senki ebben a rohadt nagy világegyetemben? Ha itt kialakult az élet miért ne alakulhatott volna ki máshol? Nem vagyunk olyan fejlettek,hogy biztosan meg tudjuk állapítani hogy nincsen rajtunk kívül senki az egesz univerzumban..... Ha azt tudnánk mondani legalább,hogy minden bolygót atfrsultunk minden galaxisban es nem találtunk semmit az ugy oké de azért gondoljunk mar bele.....az meddig tartana....
2016. jan. 24. 19:40
 7/12 anonim ***** válasza:
Nos Kedves #7-es! Az emberek többsége valóban fejletlen ennek a képzeletbeli átlátására, de ha van benned még annyi, könnyen belátható, hogy a földi életet azt az egész univerzum rezgései hozták létre. És mert ezek a rezgések a földre nézve egyedi, mert már a holdon is, a marson is más és más, ezért jelenthetjük ki biztosra, hogy a miénkhez hasonló sejtszerű életforma az egész univerzumban nem alakulhatott ki sehol másutt.
2016. jan. 25. 15:04
 8/12 anonim ***** válasza:

Az, hogy hol mi alakulhat ki, még nyitott kérdés.

Úgye, tudod, hogy a meteoritok és üstökösök is tartalmaznak különböző aminosavakat, amik a földi élet, a sejtek építőkövei is!

Téglából épülhet kert végi pottyantós és utcafronti palota is...

2016. jan. 25. 21:37
 9/12 anonim ***** válasza:
#9 Az emberek többsége valóban fejletlen ennek a képzeletbeli átlátására, akik elhiszik, hogy sárból lettek formálva azoknak valóban nyitott a kérdés. Darwin elméletében is sok kézenfekvő igazság van, még is sokan falra hányt borsónak tartják. Ugyan akkor a biblia is sok igazságot tartalmaz, de ha belegondolsz át kell lépni ezeken, tovább kell látni a falakon. Ezeken kívül is számtalan tudományosan magyarázott elméletek születtek már, és ha mindegyikből kiszűröd az igazságot, sokmindenre rá lehet jönni puszta következtetéssel.
2016. jan. 26. 09:41
 10/12 anonim ***** válasza:
"Téglából épülhet kert végi pottyantós és utcafronti palota is." Ez viszont attól is függ, hogy ki építi, de legnagyobb mértékben attól, hogy ki értékeli az építményt!
2016. jan. 26. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!