Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az új X-aktákban a készítők...

Az új X-aktákban a készítők beszélnek arról hogy milyen ufo esetek és összeesküvéselméletek lettek elhallgatva. Ez nem elég beismerés a laikus emberek számára?

Figyelt kérdés

Van egy 0. rész, szerencsére magyar fordítással.

Külföldön több oldal is foglalkozott ezzel a témával, hogy kormányzati szinten milyen összeesküvéseket próbálnak meg eltitkolni, vagy esetleg nevetség tárgyává tenni, és közben meg az emberek orra előtt történik minden.

pl a chamtrail, ufo elrablások, genetikai kísérletek, emberek megfigyelése még a lakásukban is a webkamerákkal, és telefonokkal, gyógyszermérgezések.

A készítők azért csinálták az új részeket, hogy az emberek végre szembesüljenek azzal, hogy a világban milyen dolgok vannak.

A régebbi részek szintén ez miatt lettek abbahagyva, egy kis ráhatás miatt a sorozat a népszerűsége ellenére váratlanul megszűnt, és azóta csak két "filmes" részt engedélyeztek , mert még így is sokat mutatott meg a nézőknek.

Ezek után aki laikus vagy szkeptikus volt a témában, mit fog gondolni?

[link]

#újabbfuraesetek
2016. jan. 23. 17:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%
Az új x-aktáknak csinálnak reklámot.
2016. jan. 23. 17:59
 2/11 anonim ***** válasza:
42%
Ezt nevezik úgy, hogy: reklám.
2016. jan. 23. 17:59
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
Aki szkeptikus, az ezután is az lesz. Reklámozni lehet anélkül is, hogy azt hangoztatnák a film készítői, hogy ez valószínűleg maga a valóság, reklámnak elég lenne annyi is, hogy egyszerűen bejelentik a sorozat újraindulását. Már ez is nagy szenzáció lenne önmagában véve a rajongóknak. De itt nyilvánvalóan ennél többről van szó.
2016. jan. 23. 19:33
 4/11 A kérdező kommentje:
A nyitó rész, ami hétfőn lesz, pont az egyik legérdekesebb dologgal fog foglalkozni, az ufo/idegen emberrablásokkal.
2016. jan. 23. 19:39
 5/11 anonim ***** válasza:
42%
Hármas, te sem nagyon érted a reklám lényegét... Nem csak a régi rajongókat akarja megcélozni a sorozat, hanem a lehető legnagyobb közönséget. És nagyon jól tudják, hogy a filmek elé odabiggyesztett "Igaz történet alapján" bűverővel hat. Azt is tudják, hogy az UFO és az összeesküvések imádott témák. Úgyhogy nyilvánvalóan ilyen reklámfogáshoz fognak fordulni.
2016. jan. 23. 19:39
 6/11 Jeffrey Spender válasza:
27%

Nem, az X-Akták készítőinek nincsen semmiféle világmegváltó, leleplező szándékuk, csak a tekintélyes rajongói bázis elégedetlenkedése miatt folytatják a(z) (félbeszakadt) X-Aktákat:

https://www.youtube.com/watch?v=UgRUzEdPfHA

2016. jan. 23. 20:22
 7/11 anonim ***** válasza:
27%
Az a poén, hogy én teljes mértékben tudom, hiszek a földönkívüliekben bizonyos esetek is szemet szúrtak nekem, de ennek ellenére még annyira tudatomnál vagyok, hogy megkülönböztessek egy reklámfogást. Rólad ezt nem lehet elmondani.
2016. jan. 23. 21:27
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Én már direkt sem fogom megnézni, mert akkor én is egy lennék a tucatnyi közül, azt pedig nem szeretném. Amúgy se fogja nyújtani azt a hangulatot, amit egykoron a valódi x-akták nyújtott. Egy több évados baromság lesz, amiből minél több pénzt akarnak kipréselni.
2016. jan. 23. 21:32
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Úgy tűnik megint mérgesen reagáltam. Egyre gyakoribb. :P
2016. jan. 23. 21:38
 10/11 anonim ***** válasza:
27%

Az X-Akták című film ugyanolyan igazságokat tartalmaz, mint a Hófehérkéről szóló!

A laikus emberek többsége kinövi...

2016. jan. 23. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!