Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ufók néz­ték végig a holdra...

Ufók néz­ték végig a holdra szál­lást - Videó?

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy nem a Homo sapiens lépett elsőként a Holdra? [link]
2015. dec. 28. 21:57
 1/4 anonim ***** válasza:
74%

"Ugyanakkor az sem kizárt, hogy a felvétel, a korából adódóan, már megsérült, mielőtt a netes archívumba feltöltötték, és a folt így keletkezett."

Azért ennek kicsit nagyobb a valószínűsége annál mint a kis zöld űrlényeknek.

2015. dec. 28. 22:04
 2/4 anonim ***** válasza:
89%

Veló! Én azt gondólom (sic!), hogy te troll vagy.

Ufók ritkán nézelődnek, lévén azok tárgyak, nem élőlények. De földönkívüliek sem nézegettek ott semmit.

A videó nem videó valójában, hanem ez a fotó:

[link]

Hol is van az az izé, ami a cikkben van? Olyan egyébként van még másik kettő a kép felső részén, s sok lent.

Hivatásos fotós vagyok, s még vastagon a filmes korszakban lettem mesterévé. Napi néhány száz fotó átment a kezemen 25 év alatt. Bizton állíthatom, hogy arról a kis piszokról semmi mást nem lehet kijelenteni, hogy három kis piszok, ami alig nagyobb, mint néhány ezüstszemcse.

2015. dec. 28. 23:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, olyan magasságban biztosan mindent nagyon jól láthattak.
2015. dec. 29. 15:38
 4/4 anonim ***** válasza:
84%

Köszönöm szépen a lepontozást a másodikhoz. Mint írtam, értek felvételek kiértékeléséhez. 25 évig dolgoztam 400x500 milliméteres és nagyobb síkfilmekkel. Pontosan tudom, mit lehet rajta látni, s mit nem. Ismételem, ezek nem leica filmek (24x36 mm), hanem 40x50 centiméter!

A NASA oldalán lévő fotó nyilván gondosan lett digitalizálva. Ettől függetlenül az a három pici pont akár a feldolgozás során is rákerülhetett.

A pengeéles felvételt megnézve a fehér pontok mérete egyénként kb. 1 ezüstszemcsényi. Én ezt semmiképpen nem nevezném képalkotásnak.

Ilyen megjelenhet a felvételen akár a kristályszerkezet hibája miatt, emulzióleválás, porszemcse stb.

Még akár ufó is. De agybetegnek kell lenni ahhoz, hogy valaki ezt kijelentse, egy egyébként kiváló fotót úgy felnagyítson annyira, hogy szétesik, beletegye egy „videóba”, még tovább elmaszatolva, s kijelentse, hogy ez biza egy ufó.

2015. dec. 29. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!