Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit akarhattak a Popocatépetl...

Mit akarhattak a Popocatépetl vulkánnál az UFOk?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor látnak bulkánok közelében ufókat. Vajon miért? Vajon mi a fene lehetett az a sok lebegő valami, amit a Popocatépetl vulkánnál láttak? Ez a kérdés foglalkoztatja az UFO-kutatókat a napokban. Ami biztos: titokzatos tárgyak sokasága lebegett a mexikói hegycsúcs felett.

Vannak, akik szerint az idegenek jelentek meg a vulkán négy robbanása után, méghozzá azért, hogy jobban megértsék bolygónk geotermikus aktivitását.

[link]

2015. okt. 26. 23:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nagymami, mondtam már, hogy ne a vulkánba rejtsd a szilvásbuktáidat! Tudom, hogy nagyon finomak, és a macska elcseni, de akkor is...

Komolyra fordítva: tudják az ufo-k, hogy a túlvégen a föld alatt Viki elnöki széke alatt van a kijárat, és azért. Viki nagyon rendeske, van kivel megosztania az adót. Mármint a Petőfi adót! Tudod, nem valami jó a... vétel... Pedig sokat adunk...

2018. ápr. 16. 23:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Azt elfelejtettem megemlíteni az előbb, hogy a Petőfi adón a kedvenc dalunkat is le szokták adni néhanapján:

"Popo Kata Pétel, jó reggel!

Már odakünn a nap felkelt.

Szól a kakasunk, az a nagy tarajú,

Gyere ki a rétre kukurikú!"

2018. ápr. 16. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!