Mi volt ez az égen?
Figyelt kérdés
Múltkor láttam valamit esti szürkületben : valami ment az égen nagyon lassan nagyon fényesen szóltam anyámnak nézze meg ő is látta néztük 1-2 percig aztán egyszer csak megállt és ki aludt a fénye és azt láttuk hogy valami kör van ott és áll néztük pár percig azután bementünk 5 perc után kimentem és eltűnt.2015. okt. 24. 17:04
11/11 anonim válasza:
Csak ellenőrizték h minden a terveik szerint alakul e, vagy csak körbenéztek kell e segitséguk, és biztos látták a bevándorlási helyzetet ezért gyorsan. Elhúzott h szóljon a felettesnek, h gáz van. Hamarosan jönnek h rendetrakjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!