Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit jelent az hogy valaki...

Mit jelent az hogy valaki kiválasztott?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy ha elraboltak az idegenek akkor már annak számít valaki. Egyáltalán mire választanak ki.

2015. szept. 13. 16:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést szerintem elvonatkoztatva kell értelmezni, tehát nem szó szerint. Valójában senki nem különb a másiknál, nincsenek megkülönböztetve az emberek, a lelkek, a világon bármelyik lény. Én arra gondolok, hogy bizonyos dolgoknál mégis szükség van erre a kifejezésre, mert vannak az átlagosnál tapasztaltabb lelkek, akiket emiatt a földi életükben valamilyen különleges sorssal, életfeladattal bíztak meg odaát, még a leszületésük előtt.

Ez sokfajta lehetőséget jelent, aszerint, hogy az ilyen lelkeknek miket kell véghezvinniük földi, fizikai életükben.

Én erre tudok gondolni ezzel a szóval kapcsolatban, amihez persze el kell hagyni a materialista világnézetet.

2015. szept. 13. 23:10
 12/16 anonim ***** válasza:

A kiválasztott eredeti jelentésében az az egyén, akit az Isten szócsövének választott.

(Mai divatos szóval: szóvivő.)

Nem az idegenek által elraboltak tartoznak közéjük, hiszen azok nem a Legfelsőbb Lény.

2015. szept. 14. 06:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem gyönyörű név a Szimonetta!

És még az ufókat is szereti. Egy randi?

Kicsit túlzó kifejezés a kiválasztott, mert olyan , mintha valami Jézusi rangra emelné az egyént, pedig nincs így. Barney Hill "kiválasztott" lett volna mert megvizsgálják a popóját? Aligha.

Egyébként inkább azokkal állnak rendszeres kapcsolatban, akik ide inkarnálódtak le Tőlük.

George Adamski

2015. szept. 15. 02:07
 14/16 A kérdező kommentje:
Sokan mondták már hogy szép a nevem. De nekem átlagos esetleg a jelentése Ami szép. Nem szeretem AZ ufókat csak érdekel a dolog. Remélem csak vicceltél a randival kapcsolatban. De ha kíváncs vagy milyen volt megfogni akkor kérdezd inkább privátban mert a nagyközönség elött már nem fogom felfedni mert mindenféle hülyeséget írnának és azt nem szeretném.
2015. szept. 15. 08:34
 15/16 A kérdező kommentje:
Ezt AZ utolsó mondatot AZ idegenes kérdéssel kapcsolatban értem. Tudom hogy oda kellett volna írnom de összekevertem a kérdéseket. Úgyhogy bocsika
2015. szept. 15. 08:44
 16/16 anonim ***** válasza:
az idegenek démonok
2015. szept. 18. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!