Mit jelent az hogy valaki kiválasztott?
Ezt a kérdést szerintem elvonatkoztatva kell értelmezni, tehát nem szó szerint. Valójában senki nem különb a másiknál, nincsenek megkülönböztetve az emberek, a lelkek, a világon bármelyik lény. Én arra gondolok, hogy bizonyos dolgoknál mégis szükség van erre a kifejezésre, mert vannak az átlagosnál tapasztaltabb lelkek, akiket emiatt a földi életükben valamilyen különleges sorssal, életfeladattal bíztak meg odaát, még a leszületésük előtt.
Ez sokfajta lehetőséget jelent, aszerint, hogy az ilyen lelkeknek miket kell véghezvinniük földi, fizikai életükben.
Én erre tudok gondolni ezzel a szóval kapcsolatban, amihez persze el kell hagyni a materialista világnézetet.
A kiválasztott eredeti jelentésében az az egyén, akit az Isten szócsövének választott.
(Mai divatos szóval: szóvivő.)
Nem az idegenek által elraboltak tartoznak közéjük, hiszen azok nem a Legfelsőbb Lény.
Szerintem gyönyörű név a Szimonetta!
És még az ufókat is szereti. Egy randi?
Kicsit túlzó kifejezés a kiválasztott, mert olyan , mintha valami Jézusi rangra emelné az egyént, pedig nincs így. Barney Hill "kiválasztott" lett volna mert megvizsgálják a popóját? Aligha.
Egyébként inkább azokkal állnak rendszeres kapcsolatban, akik ide inkarnálódtak le Tőlük.
George Adamski
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!