Mi történt az éjjel? Többi lent
Figyelt kérdés
Igazából nem tudtam hova sorolni a kérdést, így gondoltam tudomány. Szóval, úgy történt, hogy éjjel (2015.07.03. Kb éjjel 2 óra) videót néztem a telefonomon, egyszer csak egy villanás, egy nagy, meg több kicsi, mikor hogy. Gondoltam villámlott, nem foglalkozt vele (bár nem hallottam dörgést, gondoltam messze volt) és kiesett az, hogy mit történt videó nézés közben, gondoltam elaludtam. Reggel felkeltem, és egy barna folt volt egy lábamon, mint az orvosi fertőtlenítő, és mint kiderült a húgom lábán is volt/van ilyen, könnyen lemosható. Bátyám a szomszéd szobában volt, ő azt mondta, hogy ő meg nem látott villanást, csak hangokat. A nyakam is nagyon fáj. Földhöz ragadt ember vagyok, így gondolkodtam. A villanás és hogy gyorsan elaludtam az én hipotézisem szerint a magas fenal analin bevitel miatt lehetett, ami a szörpben volt. A nyakfájás a rossz pózban való alvástól. Arra viszont nem tudok rájönni, hogy hogy lett a barna folt, hugomon is. És hogy lehet, hogy bátyámmal pont az ellenkező dolgokat érzékeltük? Előre is köszönöm a választ. Bármilyen racionális választ köszönök, vagy hasonló észlelést. Nem hiszek nagyon az ilyen dolgokban, szóval az elfogultság sem lehet indok.2015. aug. 3. 17:01
11/17 anonim válasza:
Akár a földön maradt mosószertől is lehet ilyen
12/17 A kérdező kommentje:
Lehet, köszönöm a gyors válaszokat!:) hasznos, csak furcsáltam ezt a sok véletlen egybeesést, de legalább van racionális válasz rá. Azért ha van még ötlet szívesen várom.
2015. aug. 3. 17:48
13/17 MegaAgy™ válasza:
UV lámpával (pénzvizsgáló) világítsd meg legközelebb a területet ha találsz még ilyen foltokat, ha fluoreszkál akkor valósznűleg idegenek voltak.
14/17 MegaAgy™ válasza:
17/17 anonim válasza:
Biztos, hogy nem volt még valami abban a szörpben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!