Mit tehetnénk 2016-ben ha sikerülne támadnia egy földönkívüli flottának?
10-es, hát én az ufológusoktól tudom hogy Magyarországot a lumbulábiak kapnák egy idegen invázió esetén, Orbán Viktor is a lumbulábiak ügynöke tudniillik, és az a feladata hogy előkészítse az országot a jövőben érkező fajtársai számára :))) kérdezd meg 404-et, őt már elrabolták a lumbulábiak sokszor, meg is gyalázták a hajójukon, ő valamit már csak tud róluk :D
Az meg hogy milyen lenne itt az ufókor, ha idegen megszállók alatt élnénk, passzolom, de ha mások mint az emberek, akkor ennél csak jobb lehet :D fantáziálni meg csak szabad, nem? :D
Kérdező, elég emberi elképzeléseid vannak egy földönkívüli támadásról. Egy nálunk sokkal intelligensebb civilizáció nem így támad! Úgy "támad", hogy észre se vegyük hogy támadás alatt vagyunk. Ez a legbiztosabb módja annak, hogy nyerjenek.
Például: frontális támadás egy űrflottával nem vezetne eredményre, mert az emberek összefognának, bevetnének mindent. Inkább lakhatatlan sivataggá változtatnánk földet minthogy átengedjük. Ezzel szemben ha néhány 1000 év alatt úgy módosítják a föld éghajlatát hogy az nekik lakható legyen, akkor annak már van értéke. (Ha közben az embereket is gén módosítani kell hogy a megváltozott körülményekhez alkalmazkodni tudjanak az annál jobb: lesz egy faj ami kiszolgálja őket.)
Az részben igaz, hogy egy földönkívüli faj úgy meg tudna minket támadni, hogy észre se vesszük, már itt is vannak, de inváziózáshoz mindenféleképp szükség van csillagflottára. Meg olyan bazinagy űrcirkálókra is amik lézerágyúval lőnek.
Az én javaslatom az volna, hogy vegyük fel a kapcsolatot az annunakikkal vagy a motherbookdriverekkel, és kérjünk tőlük technológiát egy esetleges reptoid, vagy krixkraxi invázió elhárítására. Például, egy űrvédelmi ágyú simán megtenné. Egy bazi nagy űrvédelmi ágyú ami szétlövi az inváziós flottát amint a Föld közelébe ér. És mivel űrvédelmi ágyú, nem lehetne gonosz célra használni emberek ellen, hisz alapból nem lehetne a Földet lőni vele. Ha nincs idegen invázió, akkor az a sok űrvédelmi ágyú csak úgy ellenne magának. Gbzzzt! Gbzzzt! - zümmögnék néha egy-egy elhaladó járókelőnek.
Szólni kellene a Szenthelyinek meg az Ellenállásnak ők tudják mit kellenne tenni!
Az biztos h én inkább a reptilián elnyomási zónában élnék mint más fajok elnyomási zónáiban ezért remélem h magyarországot a reptiliánok fogják gyarmatosítani és itt lesz a Reptilián Direktórium központja nem máshol (eredetileg a görögöknél lett volna).
de ha kell akkor én harcolok majd az idegenek ellen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!