Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek az idegenek miért...

Szerintetek az idegenek miért mászkálnak ide a Földre?

Figyelt kérdés

Nekik mégis mi jó ebből hogy repkednek a szinesfém-aljaikkal a Föld légkörében és megfigyelnek minket, mi lehet a céljuk?

Ki akarnak minket pusztítani?

#idegen #UFO #űri-szinesfím #rézevő kataparoidok
2015. júl. 5. 19:10
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Én egy egyetértek Holtakkal.
2015. júl. 5. 20:15
 12/21 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem vígjátékot forgatnak.
2015. júl. 5. 21:03
 13/21 anonim ***** válasza:

Az, hogy ők mit miért tesznek, az ő titkuk - míg velünk meg nem osztják.

Szerintem a világürbeli csalinkázásuk közt ide vergődtek, maguk sem tudják pontoan hol is vannak.

Ezért aztán prominens celebeket és átlag-(sokszor átlagon aluli) polgárokat el-elrabolgatnak, hogy valahogy sikerüljön nekik megszokott környezetükbe hazajutni!

2015. júl. 5. 21:16
 14/21 anonim ***** válasza:
az ufókat nem nagyon érdekeljük, csak a birtokot jönnek időnként megnézni. ez kb az mint ahogy az ember kezdetben afrikába járt (mármint az európai). nem sokat foglalkozott a négerekkel, csak az elvihető javakkal.
2015. júl. 5. 21:34
 15/21 anonim ***** válasza:
47%
Azért hogy elrabolgassanak embereket (404, Pataky Attila stb.) és meggyalázzák őket a hajójukon. Néha villogó követ is adnak az illetőnek HA visszahozzák
2015. júl. 5. 23:45
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért, hogy megnézegessék mit fognak majd lelézerágyúzni.
2015. júl. 5. 23:47
 17/21 anonim ***** válasza:
45%

Csak pisalniuk kell, es ez pont utba esik nekik es mi meg folyton eszrevesszuk őket, csoda, hogy agresszivoskodnak velünk ha mar nyugdtan nem is brunzolhatnak

Helyesiras szakertők legyenek szivesek es ugorjanak a vonat ele koszonom

2015. júl. 6. 13:06
 18/21 anonim ***** válasza:
60%
Gondolom vissza akarnának költözni..
2015. júl. 6. 13:15
 19/21 anonim válasza:
58%
Ide hozzák a kamasz kölkeiket, hogy bemutassák hova fogják őket ledobni, ha nem viselkednek. Tehát mi vagyunk az elrettentő példa. :-)
2015. júl. 6. 15:13
 20/21 anonim válasza:
0%
Mert itt egyeduralom van! És sok puding! Mondtam már az egyeduralmat? És a pudingot? PUDING! 13/L
2015. júl. 9. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!