Hogy az emberek is lelézerágyúzzák és félelemben tartsák más bolygók lakóit, mint a rossz szándékú idegenek most az embereket.Vagy mi békés szándékú földönkívüliekké fogunk felfejlődni?
Te melyik pizsamádban álmodtad, hogy most a rossz szándékú idegenek lézerágyúznak minket?
2015. júl. 5. 02:35
2/12 anonim válasza:
Majd ha n-ufok potyognak az égből...
Vagy álomba lumbálnak :P
2015. júl. 5. 02:46
3/12 anonim válasza:
A Lakott szigetet láttad?
2015. júl. 5. 03:20
4/12 anonim válasza:
Szerintem békés szándékú földönkívüliek leszünk,akik a Földön élnek...De azé' kívüliek :D Vagy mit gondolsz? A technológiánk lesz oly' fejlett,hogy keressünk egy másik planétát,ahol eléldegélhet az emberiség? :)
Ki tudja?! Ami megtörténhet,az megtörténik,igaz? :D
2015. júl. 5. 10:14
5/12 anonim válasza:
Eléggé utópisztikus, de lehet, hogy lesz egyszer egy olyan kérdés itt, ami nincs tele nyelvhelyességi hibákkal.
Jelenleg az emberek saját magukat tartják (oh, pardon, tartsák) félelemben, mindenféle marhasággal. Világvége, ufók, földönkívüliek, stb.
2015. júl. 5. 13:00
6/12 anonim válasza:
Én lézerágyúzni fogom a motherbookdrivereket! Ti kiket fogtok lézerágyúzni?
2015. júl. 5. 18:21
7/12 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, én az N-ufókat akarnám csak hát azok olyan hülyék hogy elpusztulni sem tudnak :/
2015. júl. 5. 18:24
8/12 anonim válasza:
5-ös: miért marhaság az ufo-k és földönkívüliek téma? Arról nem ők tehetnek, hogy az emberek jelentős része rosszul értelmezi ezeket. A világvége témát is rosszul értelmezik. Valószínűleg egy világkorszaknak a végét jelenti, de az emberiség valóban maga idézte elő saját pusztulásának a reális veszélyét.
2015. júl. 5. 21:53
9/12 anonim válasza:
Ozmium miért, a jó szándékú idegenek miért lézerágyúznának minket? :DDD
Egyébként meg 2012-re beharangozta a sok UFÓ-hívőcske, hogy jönnek a reptoidok, krixkraxiak meg a lumbulábiak és megszállnak bennünket,aztán mikor nem történt semmi, akkor lapítottak keményen, na ennyire hitelesek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!