UFO észlelés San Diegoban. Mit gondolólsz?
Lenyűgöző esti felvételeket készített egy San Diegoban működő UFO figyelő csoport. Az éjjellátó kamerával rögzített képeken alacsony magasságban átrepülő járművek láthatóak, melyek minden irányból közeledtek. A lézerekkel felszerelkezett megfigyelők látható kontaktust tudtak teremteni az objektumokkal, melyek többször is erős fény felvillanásokkal válaszoltak. A 16 perces felvételen 13:18-nál látható intenzív villanás talán a legjobb bizonyíték arra, hogy ezeket a járműveket intelligens módon irányítják. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=c_tQ..
Felmerül a kérdés, hogy mit akarhattak és kik arra?
A kérdés az hogy ha a videói alapján már 4 éve filmez ufókat, akkor miért még mindig ott tart hogy csak ő tudta lefilmezni azokat és más nem?
Illetve a nehezen olvasható zavaros névjegye szerint az illetőnek 5 dimenziós ufoi vannak, energizálta őt pár a fején átrepült kis gömb izé és megnyitották a csakráját a kozmikus energia felé és telepatikusan is beszélget az idegenekkel. Ja, és a nagyszülei a NASA alapítói közé tartoznak.
Ezek után én is bátran bevallom: a dalai láma tesója vagyok.
Miért van az hogy ebbe a spéci digitális világban nincs rendes felvétel
EZ MEG KAMU VIDEÓ
Az, hogy közel egyszinű a videó, magyarázható az infrakamerával.
Más kérdés: érdemes volt-e ennyi munkával ilyen gagyit létrehozni?
Szerintem nem!
Picit értek az éjjellátó kamerákhoz. A katonaiakhoz nem, de a boltunkban is kaphatókhoz igen.
Mindenféle filmes cuccal elő lehet állítani furcsán mozgó tárgyakat, elég hozzá egy remegő kéz. Az éjjellátók használhatóságát a látható fény nagyon lerontja.
Az a fényfelvillanás semmi más, mint egy elsütött vaku, vagy felvillantott zseblámpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!