Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mennyire tartjátok őrültségnek...

Mennyire tartjátok őrültségnek ezt a feltételezésemet?

Figyelt kérdés

Nézegettem képeket, olvastam cikkeket ókori UFO észlelésekről, és ha ábrázolták, vagy leírták maguknak az idegeneknek a kinézetét, vagy ha bárhol máshol, filmekben (dokumentum filmre gondolok) ahol elmondják az emberek, hogy hogyan néztek ki, eléggé hasonlítanak az emberre. Az égből jönnek, emberekhez hasonlítanak, felegyenesedve járnak két lábon, kezük, hosszú ujjaik vannak, vagy fejük, az eltérés annyi, hogy esetleg nagyobb a szemük és nincs szőrzetük.

Régebben láttam egy videót, hogy hogyan jósolják, milyen lesz az emberi faj, ha tovább fejlődik, mutálódik, a szemek nagyobbak lesznek, és az öltözködésnek köszönhetően még több szőrt vesztünk, közben a technika is fejlődik rohamosan, akkor mi van, ha esetleg ezek a bizonyos idegenek maga az emberi faj, csak évmilliókkal későbbről jöttek. Ha nincs pontos idő, és tér, dimenziók is vannak/lehetnek, és esetleg lehetséges az időutazás, akkor ezek a távoli leszármazottjaink is lehetnek, nem?

Nem sikerült értelmesebbre megfogalmaznom, de remélem értitek mire gondolok, biztos Ti máshogy álltok ezzel, nem kell egyetérteni velem, de szerintetek nagy hülyeség lehet ez?

2015. máj. 30. 10:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az embereket Isten teremtette.
2015. máj. 31. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!