Láttatok már majdnem testközelből csészealjat?
Olvassátok el lent én mit láttam.
Ez egészen rendkívüli történet így olvasva, de persze nem lehet megmondani, hogy mit láttál, ha így igaz, ahogyan leírtad. (előző voltam)
2015. máj. 18. 21:31
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy én még nem láttam soha ilyesmit.
2015. máj. 18. 21:33
13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes választ! :)Hidd el, örülsz te, hogy még nem láttál ilyet... nagyon ijesztő volt.
#10 Igazad van valóban sok hülye mehetne a humor katalógusba. Egyébként a 10 óra 10 méter és 10 perc valamelyest összefügg, már ha engem kérdeztek. Egyébként a fénycsóvákat hamarabb észre kellett volna venned kérdező! Az nem úgy megy, hogy mész 5-6 métert és már látod a fénycsóvákat, nem! Talán úgy életszerűbb lett volna, ha azt mondod, hogy mentél hazafelé hirtelen felnéztél, és ott voltak a fénycsóvák. De ez sem az igazi, mert látószögből már az elején észre kellett volna venned, amikor még az utcába sem értél, pláne ha 10 méterre volt a csészealj. És melyik ház fölött volt, a tiétek fölött? Ezt jól gondold meg! Annyira megijedtél, hogy rohantál a fénycsóvák felé? És ott volt a kezedbe a fényképező, de nem jutott eszedbe, hogy villants egyet futás közbe? Egyébként mit akartál fényképezni 10 óra körül egy fényképezővel? Láttad a házatok felett a cserealjt, és pont odamész be? Hogy sikítottál úgy, hogy JAJAJAJAJ!!! Vagy, hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Gyakran sikítasz, amikor fénycsóvát látsz az égen? xdd
2015. máj. 19. 09:48
Én már láttam ilyet,csak a szomszéd háza felett úszott el. 10 méteres magasság az szerintem kevés,csak úgy látszott,mert nagy volt. Amit én láttam az egy halvány kék gyűrűből és egy ugyan ilyen színű belső gömbből állt,amik folyamatosan halványultak elfelé. Hanem este látom,lehet észre sem vettem volna a kék égbolton. Hangtalanul,lassan siklott a levegőben,aztán pedig beért a szemközti közvilágítási lámpa fénye mögé,így már nem is láttam tovább. egyáltalán nem volt félelmetes,inkább lenyűgöző,nem kezdetem el sikítozni,csak a tesómat hívtam oda,hogy lássa má is,ne csak én. Fényképezős teló pedig akkoriban olyan ritka volt,mint a fehér holló és nem is biztos, hogy letudtam volna sötétben fényképezni, max egy halvány fény látszott volna belőle,és valljuk be az nem sok és nem is igazán hitelt érdemlő sajnos.
2015. máj. 20. 09:18
16/23 A kérdező kommentje:
Lehet több volt, mint 10 méter... nem tudom. Sétáltam, erősen gondolkoztam vmin... és egyszer csak lenéztem a földre, ott láttam a halvány fénypontokat... felnéztem és az a bazi nagy dög a 3. szomszéd háza fölött forgott! hangtalanul... és igen, ilyenkor rohanni kezdek, nem a fényképező jut eszembe elsőre.... persze, lefotózom, és ha elvisznek? Beszippant vagy valami? Rohantam egyenesen haza. Mikor a házunk felett felnéztem, már a miénk fölött volt.
17/23 anonim válasza:
Én is láttam már ilyesmit. Nem a csészealjt, hanem ilyen lebegő, fénylő gömböket. Kétszer is.
Nemtudom hogy mit szólnak így le az emberek. Senki sem talàl ki magátol csak úgy dolgokat.
2015. jún. 3. 14:15
jaj basszus egy átlagos ember több ufot lát mint a nasa érzékel heeeee ne trollkodj akkor elmúlik
2015. aug. 11. 09:57
Ohh hogy mindenki hülyéskedik itt... de a #14-esen besírtam ;DD
Amúgy örülök, hogy még nem láttam ilyet... de én elhiszem, hogy mit láttál nem úgy mint a válaszolók nagy része. Elég érdekes és félelmetes amit leírtál.
2015. szept. 20. 00:24
Ezzel a történettel csak egy baj van ,hogy te valami nagyon lakatlan faluban lakhatsz ha 10 percig 10m re óriási féngömb fényeket vetett és rajtad kívül senki nem beszél róla ,nem látott semmit nem hallott semmit . És nem is videózott semmit.
Most neked vagy az összes szomszédod 90éves öregasszony vagy nem tudom hol lakhatsz hogy senki nem figyel fel egy világító gömbre egy faluban.
2015. szept. 20. 19:10
Kapcsolódó kérdések: