Ez szellem vagy UFO vagy valami ilyesmi?
Figyelt kérdés
Esténként a kertemből furcsa zajokat hallok, és mindig fényeket látok (nem merek kinézni az ablakon, de néha tükröződik az üvegen). És nem, nem az értelmi fogyatékos szomszédom járkál a kertemben (őrá az anyja vigyáz, és csak nappal mehet ki). Tegnap egy játékbaba levágott fejét találtam az ablakom alatt. Nagyon megijedtem, és néha parázok, hogy valaki meg akar ölni.2015. máj. 17. 21:31
1/9 anonim válasza:
Lehet, hogy kiszabadult a Billo Billoú a cirkuszi állatkertből (Borat testvére).
2/9 anonim válasza:
Az érmellékikuglofember volt az. Az a játékbaba fej azt jelenti hogy te leszel az áldozata alig várja hogy élve megegyen
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Ez kicsit gagyi lett, gyakorolj, lesz ez még jobb is. :)
5/9 *Ana Van Der Val* válasza:
Ez az éjszakai fényvisszaverő kertizombi.
6/9 VaTa94 válasza:
Biztos a gereblye csak beszerzett magának 60wattos izzó szemeket
7/9 anonim válasza:
Talán ha utána néznél a dolgoknak, akkor nem egyből szellemekre meg ufok-ra gondolnál.
Nem néztél utána, nem mersz semmit tenni és te a félelmedből adódóan ezt egyből valami természet felettinek tulajdonítod?
8/9 volus válasza:
Vagy,ha újra zajt hallasz, akkor állj ki az ajtóba és jól érthetően, hangosan,tagoltan mond ezt: Haló,rendőrség,egy bejelentést szeretnék tenni folyamatban lévő lopásról az ingatlanomban. Ez után szerintem abba fog maradni a dolog :)
9/9 Roadkill válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!