Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az ufók miért rabolják el az...

Az ufók miért rabolják el az embereket? Mi lenne ezzel a céljuk?

Figyelt kérdés
Sokat olvastam, talán túl sokat is az ufós elrablásokról. Nem mondom, hogy hiszek bennük mert hazudnék, viszont érdekelne a megrögzött ufohívők véleménye. Mert gondolom van nekik véleménye, pláne egy ilyen fontos kérdésben, mint az ufók.
2015. máj. 12. 19:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

A demonok alkottak meg oket.

Csak az ember isteni minoseg. Ok csak programok, mint az allatok.

Meg akarjak fejteni az embert, mivel mi orokke letezunk. Ok viszont csak feoldodnak.

2015. máj. 13. 01:07
 12/23 A kérdező kommentje:

#10 Hagyjuk már a hárítást. Ami eleve létezik, abban miért kell hinni? Nem egyszerűbb azt mondani, hogy te sem tudod?

#11 Szerintem te még a mitológiával sem vagy tisztában. De köszönöm a válaszokat mindenkinek ment a zöld kéz.

2015. máj. 13. 08:37
 13/23 anonim ***** válasza:
60%

Azok igaziból az amerikaiak. Azért visznek el embereket, hogy teszteljék őket. Utána beléjük nyomnak egy injekciót és elfelejtik az elmúlt 8-10 órát. Főleg genetikai mintákat vesznek.

Anális vizsgálatot például azért csinálnak, hogy kipróbálják sok emberen a kakaszippantót, ami majd a Mars misszión fog működni. Kakapajzs védi majd a sugárzásról az űrhajósokat. Ott az űrben minden kis darabka számítani fog, semmi nem veszhet kárba. [link]

2015. máj. 13. 19:49
 14/23 anonim ***** válasza:

Hát...

Egy szimpla kérdés, megvagytok zakkanva?:D

"Az ufók miért rabolják el az embereket"?

Honnan tudod hogy egyáltalán elrabolják az embereket?

Attól hogy létezhet más élet, az eberi életen kívül az nem azt jelenti hogy idejönnek azt elraboljákaz embereket, vagy hogy jön a repülőcsészealj és felszippantja a teheneket...

Ébredjetek már fel!

2015. máj. 13. 19:53
 15/23 anonim ***** válasza:
*Emberi
2015. máj. 13. 19:55
 16/23 A kérdező kommentje:

#13 Ez jó volt, viszont ez még mindig logikusabb bármilyen bután is hangzik, mint az elrablásos sztori.

#14 Ezt nem én találtam ki, hanem az UFO-hívők. Tehát nem nekem kéne félteni ezt a kérdést, hanem nekik. Én csak tolmácsolom a szavakat.

2015. máj. 13. 23:29
 17/23 anonim ***** válasza:

A 13. válasz nem butaság, még könyv is íródott arról, hogy az elrablások mögött az amerikai hadsereg áll, és az ő járművűk a háromszögletű, teljes láthatatlanságra, és hihetetlen manőverekre képes repülőgép. A kakás részt viccnek szántam, de az sem teljesen az, mert a Mars misszió alatt az ürhajónak lesz egy külső sugárzás elleni pajzsa, egy tartálya, és oda kerül minden szenny, szemét, ami az utazás során termelődik, hogy felfogja a sugárzást.

Ha átgondolod, akkor logikus is, hogy a földönkívüliek egy részének nincs szüksége űrhajókra, ha ismerik a térugrást. Akkor csak áthelyezik magukkal együtt a tér egy szeletét máshová, magyarul áttranszportálnak. Csak drónokra van szükségük, amik bemérik a helyet. A kis fénygömbök amiket már sokan láttak, ilyen drónok lehetnek elméletben. Ha éppen nem természeti jelenségek.

2015. máj. 14. 10:57
 18/23 A kérdező kommentje:
#17 Hát sokkal valószínűbb bárhogyan is nézzük, hogy emberkísérletek állnak az elrablások mögött, mint az ufós sztori. De ez a térugrás nem tudom hogy néz ki a valóságban. Persze könnyű mondani, hogy térugrássak küldik ide a drónokat, de ez nekem még mindig csak Sci-fi. Ehhez még hozzájönnek az okok, melyeket ismételten sűrű homály fedi.
2015. máj. 14. 17:24
 19/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, miért tartod valószínűtlennek azt, hogy egy másik civilizáció képviselői egy számunkra nagyon fejlett technikával eljönnek valahonnan, és mintákat vesznek földi élőlényekből, meg vizsgálgatnak valamilyen céllal, vagy pusztán megfigyeléseket végeznek?
2015. máj. 14. 22:33
 20/23 A kérdező kommentje:
#19 Mert egyszerüen a feltételezés is nevetséges.
2015. máj. 15. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!