Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » NASA: Nem tudjuk, mi fénylik...

NASA: Nem tudjuk, mi fénylik a Ceresen. Lehet UFO?

Figyelt kérdés

Én egy intergallaktikus hatalmas űrhajóra tippelek, ahol laknak, amolyan colonia féle

[link]

2015. ápr. 23. 22:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
nem, ugyanis ez egy UGO(Undefined Glowing Object)
2015. ápr. 24. 14:01
 12/18 A kérdező kommentje:

"Légyszíves nyugodj meg vegyél mély levegőt és próbálj megnyugodni. Nyilván a kérdező, csak trollkodn akar, de ha mégse az már nem a te problémád, emiatt kár felhúznod magad. Inkább helyette néz utána mit jelen az UFO szó manapság hátha meglepődsz"

Nyugodjatok meg. Az UFO idegent jelent, ami lehet lény is. Azonosítatlan, mert a földi dolgokat repülő, léggömb, meteorológiai ballon be tudod azonosítani, hisz ismered, de a földönkívülit nem, ezért az UFO az idegent jelent. Lehet lény is pl UFO boncolás c. filmben. A wikiben le van írva, hátha megértitek

"Honnan veszed, hogy űrhajó talán te is ufo vagy?"

Én nem lehetek ufó, mert be tudom azonosítani magam :D

Az a lényege a cikknek számomra, hogy csillagászati jelenséget nem fed le az észlelés, akkor mi maradt ? Az hogy ez egy idegen jármű lehet. Nem?

2015. ápr. 24. 21:19
 13/18 anonim ***** válasza:
Inkább idegen bázis mint jármű.
2015. ápr. 24. 21:42
 14/18 anonim ***** válasza:
Nade kérdező, amit idéztél nem neked írtam, hanem a 13-nak, akinek törölték a hozzászólását, ami enyhén fogalmazva sértő és trágár volt. Most nem szívesen mennék bele az ufós képzelgéseidbe, de ha már ennyire a témánál vagyunk honnan veszed, hogy amit a képen látsz egy hatalmas űrhajó? Honnan jönnek ezek az abszurd gondolatok? A NASA nem tudja, hogy mi fénylik, de te biztosan tudod igaz?
2015. ápr. 24. 21:48
 15/18 anonim ***** válasza:
95%

,,Nyugodjatok meg. Az UFO idegent jelent, ami lehet lény is."

Hadd segítsek:

UFO=Unidentified Flying Object

,,Unidentified" angol szó, magyar megfelelője azonosítatlan

,,Flying" angol szó, jelentése repülő

,,Object" angol szó, jelentése tárgy, dolog

Attól, hogy egy sci-fi vígjátéknak magyarul az ,,UFO boncolás" címet adták, a jelentése még nem változik meg. Szimplán hibáztak a fordítók.

2015. ápr. 24. 22:55
 16/18 anonim válasza:
Gyerekek mindenki nyugodjon meg,lehet hogy semmilyen idegen civilizáció nincs a Ceresen,az is lehet egy ok,hogy amikor pár nagyobb meteor elhaladt a Ceres mellett,akkor kisebb darabjai felsértették,kisúrólták a felszínt néhány ponton,és a napfény hatására ezek világítani kezdenek.
2015. ápr. 26. 12:56
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az utolsó simitásokat végzik a decemberben érkező új Star Wars film jeleneteiből.
2015. ápr. 26. 14:51
 18/18 anonim ***** válasza:

Zsindex mint forrás :DD annál a legalja selejt oldalnál még a kicsi pónis meséskönyvem is hitelesebb...

Csak mert fénylik ott valami, az már 100% hogy reptoid vagy lumbulábi földönkívüli kolónia? Jaj ne már :D

2015. júl. 7. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!