Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A 250 millió éves Labinskban...

A 250 millió éves Labinskban talált mikrocsipről mit gondolsz?

Figyelt kérdés

Kutatók az oroszországi Labinskban egy 225-250 millió éves, mikrocsipre emlékeztető tárgyat találtak. Ha ez valóban ilyen idős és az akkori technológiát szolgálta, akkor új fejezet nyílna meg ősi idegen civilizációk „lehetséges” földi látogatását illetően – publikálta az Ancient-Code honlap.

[link]

Az idegenek minden nyomot nagy gonddal igyekeztek az idők folyamán eltüntetni róluk, még az embereknek is megtíltották hogy lerajzólják őket, mégis néhány kacat mikrocsip megmaradhat beágyazódva ilyen kövekbe. Lehet egy emberáldozati kő volt, az melyben eme mikrocsipet találták és azt acélt szólgálta, hogy az emberi bioelektromosság, biomező rezgéseinek tárolósa megtőrténjen?

2015. ápr. 15. 14:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem kell ettől így lázba jönni. Már egy 3 éves processzor is elavultnak számít, ez meg 250 millió éves. Ezen még az MSDos sem futna.

Komolyra fordítva: Számolj már! Hogyan lehetne emberáldozati kőben egy 250 millió éves chip, amikor 250 millió éve még nem volt ember?

Komolyabbra: Ez valamilyen állatka mészváza.

2015. ápr. 16. 00:43
 12/16 The Vault Dweller ***** válasza:

Az, amit a képen látsz, semmiben nem hasonlít egy mikorchipre.

Ahogy azt láthatod, már egy előző felhasználó is belinkelte, hogy mi az. Egy tengeri élőlény maradványa. Nem chip.

2015. ápr. 16. 06:18
 13/16 A kérdező kommentje:

A kövület elmélettel az a baj, egyébként már gondoltam én is rá, hogy ott a test részei szabályosak. Pl itt [link] a gerinc vagy más testi rész szabályosan egymás után vannak, mint a testen, azonos periodicitással, amilyen egy testen van, de a leleten, amelyet most találtak nem egyformák ezek a barázdás, hanem szabályosan egyre kisebbek. [link] Nézd meg ! A kör minták keskenyednek egy, míg az azt körülvevő vonalak meg mövekednek egymással megegyező arányban. Teljes arányos periodicitás figyelhető meg, mint az elektrotechnikában.

A kutatók ismerik milyen egy kövület, nem hozták volna nyílvánosságra, ha az lenne. A másik pedig, aki felvetette hogy papírból összehajtogatva lett kivágva, üzenek, hogy akkor nem is volt papír. Naugye !? :D

A másik pedig, hogy nem egyenlő szabályos alakzatban vannak, hanem amit leírtam, hogy periodocotás figyelhető meg, ezt egy papírral nem csinálod meg és olló sem volt.

Szerintem ez egy olyan michrochip maradványa, amit az idegenek nem tudtak eltüntetni. Akkor nem volt a földi ember olyan fejlett, hogy ilyeneket legyártson

2015. ápr. 16. 18:32
 14/16 A kérdező kommentje:

"Én hiszek az idegenekben, de nevetségesnek találom ezt a mikrocsipes dolgot"

Észrevettem a kérdéseidben troll kislányka :xD

2015. ápr. 16. 18:33
 15/16 ASDLKW ADSLKAW ***** válasza:
Szerintem menj el dolgozni és csináld azt amit szeretsz ahelyett, hogy olyan dolgokkal foglalkozol ami felett nincs kontrollod és még nagy valószínűséggel kamu is
2015. ápr. 18. 13:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez tipikusan az a konyha/kismama ezotéria színvonalába tartozik, ami amúgy belebegi ezt az egész témakört.
2015. ápr. 18. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!