Milyen idegen fajok vannak? E. T a filmből milyen fajhoz tartozott?
A felsoroltjaid olyanok, mint az alma, a körte stb. stb.
Van gyűjtőnevük is: gyümölcs.
Az idegen fajok gyűjtőneve: agymenés. Latinul: homo stupidis.
kolbászoidok, lóúoidok, vemhesmojoidok is éteznek,
E.T. pedig az Ezoterikus Troll röviditése
Jó kérdés, mert mindig telefonálni akart. De nem is random, hanem haza telefonálni, mint valami kémprogram.
Mi az a telefon, ami folyton tárcsáz, nincs antennája?
Van a ZM (Zöld Maci) faj. 20 éve ismerem őket. Minden éjjel jön hozzám az egyik küldöttjük.
Rendkívül intelligens faj, alattomos módon lopódzik be az életedbe. Hozzám például úgy jött, hogy egy áruházban plüss macinak álcázta magát, de csak az évek folyamán jöttem rá, hogy ő igazából egy idegen faj küldötte és lopja az álmaimat.
Vannak furcsa egyedek, Én például egy snickers-es zacskóban találtam Űrgombolyag-elfeitiszt (vagyis egy Űr péniszt).
E.T. pedig valami nem newtoni folyadék evő sittes lehetett a bolygóján, (legalább is szerintem).
Ilyen választ kap az ember a "nagyon értelmes" kérdéseire.
E.T egyébként a Humbalalumba vagy Humbalumba esetleg Haumbalumanbana fajhoz tartozik, kicsit hosszú lenne leírni hány faj van de néhányat leírok
-Annunakik
-Reptoidok
-Gujmánok
-Plejádiak
-Kis szürkék
-Kis zöldek
-Humbalalumbák
-Masszák/Blobok
-Lumbulábiaiak/lumbulábiak
-Kiraxiak/gyakran Krixkraxiaknak nevezik őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!