Ha nem lenne semmi akadálya annak, hogy az ember találkozhasson a földönkívüliekkel, csupán a puszta AKARAT, ti akarnátok találkozni velük?
Van egyáltalán aki nem akarna ilyen feltételekkel?
Vagy sok ember még ott tart, hogy "hmmm létezhetnek, elvégre elég nagy a galaxis"? És emiatt az erős gyanítás miatt nincsenek további céljai az embernek a témával kapcsolatban?
A Boriska néni miért nem jó 342 km-re?
Ő is egy egyinség, nem?
Meggondolnám. Nagyon érdekelne, de mivel X-akták függő voltam/vagyok, plusz láttam pár filmet (Roswell, 4. típusú találkozások, Jelek) így félnék tőlük. Szóval nagyon meggondolnám. :D
26/N
4-es a te válaszod a legőszintébb, ugyanez van az emberek 95%-val :\
1-es jaja, marha jó lenne, de mivel ez számukra haszontalan ezért őket nem motiválja, tehát valszeg nem így fog megtörténni
Persze, hogy szeretnék találkozni velük!
6-os hozzászóló, neked szeretném azt üzenni, hogy megértem a félelmeidet, de a filmekből ne vonj le messzemenő következtetést, mert ezeknek a nagy része hamis képet fest le róluk! Nem baj, hogy ilyen filmeket nézel, viszont tudni kell a valóságot megkülönböztetni a kitalált dolgoktól, ami persze nem könnyű dolog. A többségük jó szándékú, barátságos az emberrel. Az embernek szerintem önmaga a legnagyobb ellensége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!