Ha bejelentenék, hogy a földön vannak, voltak és lesznek földönkívüliek az miért okozna az emberekben félelmet? Tudtommal, ez miatt titok az egész? De miért van ez?
Miért kelthet ez félelmet a legtöbb emberben? Ha arról van szó, hogy kísérleteznek néhányon vagy bármi..
Valami olyasmi félelem lehetne ez az emberekben mint a repüléstől való félelem, a lezuhanástól, de mégis mennyi ember lép túl ezen, mivel úgysem tud tenni ellene semmit..
szóval nem értem, mi az értelme szerintetek?
D ügynök vagyok,!
Miért titkolják?
- te,mint egy emberi lény együtt tudnál élni egy idegen fajjal ami okosabb nálad?
Nézd az ukrán orosz helyzetet, saját országukban megölik egymást azért mert az egyik ukrán a másik meg ukrán orosz!
A cigányokat is gyülölitek ok nélkül! Akkor mit tennétek az idegenekkel, itt soha nem jelentik be az idegen lények létezését!
Az attól függ,hogy pl:-agresszívek
-vagy kedvesek
Ha az első opció akkor azért,ha a másodikakkor azért mert,,ez
biztos csak álca''(tehát csak azért kedvesek hogy könnyebb legyen leigázni minket) Szerintem ezért. Speciel engem nem zavarnának.
"Ha erőnek erejével elfogadtatnánk a mi valóságunkat az ő (emberek) elképzeléseik helyett, az emberek 30 %-a ragaszkodna ahoz, hogy valami isteni lényeknek tartson bennünket és megkísérelné áthárítani ránk minden felelősséget a saját boldogulása érdekében. Olyan felelősség ez, amit nem vállalhatunk fel. A fennmaradó 70% minden gondolkodás nélkül azt hinné, hogy uralmunk alá akarjuk hajtani a világukat és kitörne a pánik."
- Daniel Frynak mondta egy állítólagos földönkívüli
"The White Sands Incident" c. könyvből
höhö végre leírhatom a véleményemet erről valahová :D
1 Nagy kérdés mivan ha 1 ufonauta letoppan ide és nem okosabb erősebb hanem 1 kis gyökeret képzelj el akit ha megdobsz 1 mogyoróval összecsuklik na akkor mivan? a filmek 90%-a arról szól hogy az ufonauta lények erősebbek de mi győzünk és blablabla, de a reális kérdésem az lenne hogy azért ha belegondolunk van 1-2 dolog amit nemigazán lehetne megmagyarázni pl ha mi tényleg a majmokból fejlődtünk ki honnan tudta az ember hogyan tegyen össze 1 nyáklapot nameg az alap kérdés amit az emberiség jól figyelj 99% nem tud a cérnát miből állítják elő közlöm hogy én sem tudom de lekaka. goodbye
Kozmikus Üdvözlet!
Nekem nem lenne új dolog és néhány embernek se. A nagybátyámat elrabolták az UFO-k gyerekkorában regressziós hipnózist alkalmaztak nála de igazat mond!!
Most Ufológusként dolgozik. Van néhány barátom a NASA-nál... Ott van az 51-es körzet....! A kormányban is vannak beépülve de emberi alakok de ők nem akarják hogy kiderüljön róluk hogy.... Nagy felkavarás lenne az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!