Hajnalban furcsa hangokat hallottam az udvarunkról. Kicsit hasonlított valami madár hanghoz de nem hiszem, hogy az volt.2 Hang volt és mintha kommunikáltak volna. Mi lehetett az?
Figyelt kérdés
Nehéz így leírni, milyen hang is volt pontosan. Hasonlított a madár csipogásra, de annál különösebb volt. Hajnali 2 óra után kezdtem hallani és úgy jó 20 percig tartott. Mintha két valami egymással kommunikált volna és valami rendszert és felfedezni véltem a hangjukban. Fel is vettem volna, ha lenne olyan eszközöm ami elfogadható minőségben tudta volna rögzíteni. Bevallom kicsit megijedtem, mert még sose hallottam ilyet, ráadásul nagyon közel volt a hang a szobámhoz, talán a falam mellettről jött. Ha nappal történt volna, símán ráfognám, hogy talán madár volt, de hajnali 2-kor még nem hallottam ilyen aktív madár hangokat..2015. febr. 5. 07:25
11/11 anonim válasza:
Én kintről hallottam ilyen hangot,anyum is hallotta,olyan volt mint egy madáré de valamivel élesebb hang. Akkor kb. este 8 óra volt akkor. De remélem nem ufók szállták meg a házat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!