Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 2015 január 2 Mit láttam az...

2015 január 2 Mit láttam az erőben?

Figyelt kérdés

Üdvözlöm az oldal tagjait.

Egy rövid történetet szeretnék elmesélni itt, mivel máshol nem tudok róla beszélni.

Családtagjaimnak, barátaimnak, ismerőseimnek nem mertem elmondani, mert nem akartam nevetségessé válni a szemükben, így inkább itt teszem közzé névtelenül.

A személyemről és helyről nem szeretnék információval szolgálni.

Vadász vagyok és Észak-kelet Magyarország erdeit járom. Egy barátommal tetem ezt 2015, január 2.-án péntek éjszaka is. A nemzeti park szélétől kb. négy kilométerre van egy tisztás, ahol a vadász les is van. Nem vadászni, hanem a vadak mozgását megfigyelni és a téli takarmány mennyiségét mentünk ellenőrizni.

A tisztás szélére érve láttunk a túlsó végén, ez kb. 1km, egy narancssárga vibráló fényt. Először azt hittük, hogy valaki tüzet gyújtott. Megálltunk és távcsővel próbáltuk megnézni, hogy kik lehetnek, de az enyhe köd miatt csak homályos foltokat láttunk. Látni lehetett, hogy mozog ott valami, de semmi konkrét nem volt kivehető a távcsőben. Arra gondoltunk, hogy divatos nevükön „romák” falopás közben fáztak, így tüzet gyújtottak, hogy melegedjenek.

Barátommal megbeszéltük, hogy oda osonunk és jól rájuk ijesztünk. Biztosan emlékszem, hogy ránéztem az órámra, hogy ha bármi gond adódna, mert fegyver volt nálunk, legalább a pontos időt tudjam. 22:32 volt. El kezdtünk közelíteni a fényhez. Úgy kb. fél távon lehettünk, amikor halk búgásra és szikrázásra hasonló hangot halottam ami egyre hangosabb lett ahogy közeledtünk. A tisztás középső része két domb völgye volt így a fél távtól takarásba került a fény forrása, csak a ködben látható fény visszaverődését láttuk. Kb. 100 méterre voltunk mikor a takarásból kikerülve ráláttunk a fényre.

És innentől hihetetlen számomra amit láttunk.

Egy háromszög alakú valami világított, pulzált a tisztás szélén. Nem tudom pontosan a méretét meghatározni, mert teljesen lebénultam a félelemtő és nem volt eszembe ezen gondolkodni, de valahol 3-6 m lehetett talán. Álltunk ott és csak néztük földbe gyökerezett lábakkal. Nem tudom meddig néztük, tán egy percig sem. Egy hirtelen robbanás történt és nagyon gyorsan emelkedve függőlegesen eltűnt. Egészen addig láttuk még egy apró ponttá nem zsugorodott és eltűnt. Annyira megijedtünk, hogy rohanva mentünk vissza a Niva-ig. Csak annyit beszéltünk, hogy rohanj igyekezz, stb. A kocsiban már nem beszéltünk többet. A kocsiban néztem meg az újra az időt. 23:50 volt. Azóta sem beszéltünk róla sem egymással, sem mással. Tegnap január 16 napközben viszont vissza mentem. A nappal adott némi bátorságot, de most már kocsival.

Ahol az a háromszög ált egy foltban elszenesedett a talaj teljesen, de hamu nem volt, ami rakott tűzre utalna. Az átmérője talán 10m lehetett, de nem volt nálam mérőeszköz. A kíváncsiságom vitt oda, de gyorsan elhagytam a helyszínt. Január harmadikán a boltban hallottam ahogy a pénztárossal két öregasszony beszélte, hogy péntek éjszaka hallottak egy nagy durranást többen is és hogy a kutyák borzasztóan ugatta.

Én nem vagyok egy félős ember, lévén, hogy vadász vagyok és többnyire éjjel járom az erdőt, de bevallom ezalkalommal igen megijedtem. Én nem tudom mi volt ez. Talán valami repülő, esetleg a kész átverés, vagy valami nem földi, de amit leírtam azt láttuk.

Csak azért írtam ide, hogy kiírjam magamból, és már most jobb, hogy megtettem.

2015. jan. 17. 22:05
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:

Ezt nagyon jó volt olvasni, tipikus ufo-történet; az ilyen témájú könyvek tele vannak hasonló esetekkel.

Egyébként én is ebben a régióban lakok, és a téma érdeklődőjeként nagyon sajnálom, hogy még soha nem tapasztaltam ilyesmit sem a földön, sem fent az égen.

A szkeptikusokat nem kellett volna előcsalogatni, jönnek ők maguktól is.

Ha te vadászként féltél, elképzelem, hogy én eleve félős, ijedős emberként hogyan reagáltam volna a helyedben még fényes nappal is, nemhogy éjjelek éjjelén, az elhagyatott, kivert tájon a hidegben. Bár ilyenkor éjszaka én ki sem teszem otthonról a lábamat még itt a lakott területen sem. Jól tetted, hogy nem használtad a fegyvert.

Szerintem nem valószínű, hogy drón lehetett, mert kb. 10 méteresre tetted az átmérőjét, azok pedig tudomásom szerint ennél jóval kisebbek, ráadásul nem is háromszög alakúak.

Valaki azt írta, hogy talán sátánista szekta volt. Hát én ezt sem tartom valószínűnek; nem hiszem, hogy ilyen modern repülő szerkezeteket tudnak fabrikálni, meg ráadásul mi szükségük lenne ilyesmire?

Ha földi eredetű, akkor talán valami titkos kutatás járműve jöhet számításba.

Az ufo esetleírásokban lehet olvasni néha háromszög alakú tárgyakról is. Ez tehát így olvasva egy tipikus ufo-esetként értelmezhető, mivel ezt a különös tárgyat nem lehet beazonosítani.

2015. jan. 18. 01:15
 12/45 anonim ***** válasza:
0%
Hmmmm! Csak tudod nagyon árulkodo a cim. "Mit láttam az erőben?" Szoval mit is láttál az ERÖben? Erröl nem irtál semmit kedves vadász. Mellélöttél. Vagy az a sok vadásztea?
2015. jan. 18. 09:36
 13/45 A kérdező kommentje:

Azt láttam amit leírtam! Eddigi életem során sokk mindent láttam, de ez, semmihez sem hasonlított. Nem tudom, hogy mi volt, de nem is fogom megtudni pontosan soha. Lehet, hogy jobb is, ha nem tudom. Semmi pénzért nem élném újra! Borzasztóan megrémített engem és a társam is. Azóta nem megyünk éjjel az erdőbe. Azért írtam ide, mert ki akartam magamból adni, hogy oldjam a félelmem. Nem emlékszem mikor féltem utoljára életemben.

Nem minden vadász buta. Nyugdíjazásom előtt magas beosztású voltam fegyveres erőknél. Nem egy fogatlan vén piás vagyok a kocsmából.

Ne haragudjanak, nem fogok válaszolni a rengetek privát üzenetre. Köszönöm a segítséget, jó tanácsot. Nem oszthatok meg több információt, főként a helyszínt és a személyazonosságom, mert a jó hírem és a fegyverviselési engedélyem is kockára teszem. Néhány méter elszenesedett földfelület nem bizonyít semmit. Nem egy embert ismerek, akinek hasonló okok miatt ment tönkre az élete. Nem szeretném, ha bolondnak tartanának, aki fegyverrel járja az erdőt. Nem célom vita indítása, vagy az, hogy bármit bizonyítsak, csak kiírtam magamból. Mindenki annak gondolja az írásom aminek akarja! Vagy elhiszi, vagy nem.

2015. jan. 18. 10:50
 14/45 anonim ***** válasza:
0%
Az elköszönés szép volt. Valahogy' a történetet is igy kellett volna kitalálni.
2015. jan. 18. 11:06
 15/45 anonim ***** válasza:
Bakker én meg kinn szoktam néha aludni az erdőben. Mennyire volt messze lakott településtől?
2015. jan. 18. 11:52
 16/45 anonim ***** válasza:
0%
8. vagyok és: Találós kérdés? Mikor lesz már egyszer az: Bakker, emberek! Nem hiszitek el mit láttam kint voltam "pilipócson" és egy kib*aszott ember nélküli repülőt láttam, olyan volt mint a filmekben! Nagyon megijedtem komolyan, le is fotóztam, nagyon féltünk!!! Olyan volt mint a terminator 3-ban egy dron, 4 méter volt kb és valamit lézerrel vizsgált stbstb... Ez így már, valszeg nagyon valószerűtlen, még ma is. És valószínüleg az emberek 70%-át nem is érdekelte volna! Akik most ide írtak hogy hű- meg ha meg azta meg bakker, azok valószínű ha az író-vadászunk így látta volna IGAZÁBÓL akkor sem hinnének neki. De mivel elég szépen tálalta, amolyan fantáziadúsan, meseszerűen ezért már mindjárt adunk rá okot hogy valóban látta.
2015. jan. 18. 12:03
 17/45 anonim ***** válasza:

5 vagyok:

Bizonyára jobb, ha ezt elfelejted és nem is foglalkozol vele. Ne is kutakodj utána.

Nagyon sok dolgot olvastam erről, mint írtam, és kitartok az mellett, hogy egy rituálé, vagy egy szekta.

2015. jan. 18. 12:52
 18/45 anonim ***** válasza:
43%-os, hol szervezik magukat ezek a sátánisták? Azért kérdezem, mert a tv-ben nem nagyon lehet róluk hallani, de máshol sem.
2015. jan. 18. 13:01
 19/45 Spilerke ***** válasza:
Ha jól értelmezem egy barátoddal voltál, ha van rá tanúd már miért néznének téged hülyének, ha elmesélnéd bárkinek is? Két dolog lehetséges, az egyik, hogy kitaláltad a másik, hogy valóban megtörtént. Én nem hiszem, hogy hazudsz, de nem hiszem, hogy idegenek voltak.
2015. jan. 18. 13:48
 20/45 anonim ***** válasza:
100%

A történet elmesélésében nem találtam ellentmondást, így akár igaz is lehet.

"Kb. 100 méterre voltunk mikor a takarásból kikerülve ráláttunk a fényre.

Egy háromszög alakú valami világított, pulzált a tisztás szélén.

Egy hirtelen robbanás történt és nagyon gyorsan emelkedve függőlegesen eltűnt"

Nem hiszem hogy ezt a jelenséget összekeverte volna, valami emberi tevékenységgel.

Minden azon múlik, hogy hiszünk-e a mesélőnek, vagy nem.

Azt gondolom, hogy ha kamu lenne, színesebb, meghökkentőbb lenne a történet.

Egyébként, ha kamu, akkor egy egészen jól megszerkesztett történet, amibe nem igazán tudnék belekötni.

2015. jan. 18. 14:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!