Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Egy UFO belerohant egy meteori...

Egy UFO belerohant egy meteorit csóvájába & kigyúllatt?

Figyelt kérdés
A nem mindennapi felvételt Ken Roberts készítette, elmondása szerint munkából hazafele jövet figyelt fel a meteorhulláshoz hasonló jelenségre az égen. A felvétel ennél mégis több lett, valami egészen különös dolgot sikerült végül lefilmeznie. http://www.youtube.com/watch?v=DE1xcYXTZJI#t=128
2015. jan. 8. 20:01
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Démonok.
2015. jan. 8. 20:28
 2/8 anonim ***** válasza:
22%

A link amit megadtál a 128. másodperctől kezdi a videót ahol már nem látható semmi, mivel a videó felvétel a 42. másodpercig tart a többi része csak fekete kép.

http://www.youtube.com/watch?v=DE1xcYXTZJI

Egyébként valószínűleg kamu, már csak azért is mert ugyan a videó címe egy kérdés hogy "látta-e valaki más is ezt?", de se hozzászólni, se értékelni nem lehet a videót, a feltöltő letiltotta a vélemény nyilvánítás minden lehetőségét.

Itt a videóról értekeznek:

[link]

- Ez alapján lehetett meteor, mivel pont meteorhullás volt azokban a napokban arrafelé

- űrszemét

- az 51-es körzet a közelben van

- kamuvideó. A videó lehet szerkesztett hamisítvány. Senki más nem filmezte le a jelenséget, pedig sokan nézték az eget a meteorhullás miatt. December 29-én és január 3-án volt fényes meteorhullás amit sokan láttak, január 4 és 5-én nem láttak ilyet.

Meteorhullást látó szemtanúk a zöld fénytől a zuhanó műholdon át, a pár másodpercig látható, hold előtt felrobbanó izéig mindent látni véltek, nem sok azonosság van a beszámolójukban. Már ha ugyanazt látták egyáltalán.

Egyébként szerintem a kirepülő "ufo" sima 2D pacának tűnik, ilyet én is tudnék csinálni. A csíkot maga után húzó valami viszont elég élethűnek, térbelinek tűnik, az lehet hogy valódi. Lehet hogy a fazon lefilmezett valami meteort, otthon elmesélte hogy ufot látott, jól kiröhögték és mérgében felrakott egy szerkesztett videót ahol még egy kis paca ufo is repül.

Ja és persze lezuhant ufot se találta meg senki a környéken.

2015. jan. 8. 21:02
 3/8 anonim ***** válasza:
25%

Ezen a videón szintén egy meteor és UFO találkozás látszik:

UFO robbantotta szét a meteoritot Oroszország felett

https://www.youtube.com/watch?v=SZ8IlRDZOMI

Ha titokban üzemeltetnek ilyen földi emberek által Földön készített korongrepülőket akkor drónok is lehetnek köztük amiket bevethetnek például meteorveszély esetén. De ez is csak találgatás. De valószínűbb mint hogy két ET vezeti és éppen megmentette az emberiséget.

2015. jan. 8. 21:10
 4/8 anonim ***** válasza:
41%

3. válaszoló...

Az csak egy letört meteordarab ami közel kerül a fényesen izzó meteorhoz és ezért látszik.... aztán ugyanúgy eltűnik mint a széteső meteor többi darabja.

Egyébként az ufonauták elég bénák lehetnek ha szinte bele kell repülniük egy meteorba hogy lelőjék. Az emberiségnek nem okoz gondot pár kilométerről lepuffantani valamit ami nagy hőt bocsájt ki magából.

"éppen megmentette az emberiséget."

Komolyan hány éves vagy 10? :D

2015. jan. 8. 21:32
 5/8 A kérdező kommentje:

"Ezen a videón szintén egy meteor és UFO találkozás látszik:

UFO robbantotta szét a meteoritot Oroszország felett"

Én is erre gondoltam

2015. márc. 16. 17:34
 6/8 anonim ***** válasza:
56%
Az N-Ufók voltak. Már megint megszegték a galaktikus kódex egyik törvényét, miszerint " Ne repülj bele a meteoritcsóvába, mert kigyulladsz! " De ők hülyék voltak, és röhögve belerepültek a csóvába, majd röhögve kigyulladtak, hogy aztán röhögjenek egymáson az űrhajón belül ahogyan lángolnak.
2015. júl. 5. 18:54
 7/8 anonim ***** válasza:
60%

Azt hittem, már megint egy krixkraxi vagy lumbulábi cirkáló próbál inváziózni, csak most egy meteorral ütköztek össze nem a Nirbinurbival.

Látjátok, ezért kell bekapcsolni a biztonsági övet! Földönkívüli űrhajókon pedig a neutrínós hűmicsoda-izé energiapajzsot.

2015. aug. 1. 01:38
 8/8 anonim ***** válasza:

A' videóra azt írja ,hogy törölték ...

Szerintem igazi ,de ettől még ne hidd azt ,hogy az idegenek annyira jók nekünk !

2017. márc. 5. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!