Az ufók legkorábban 2015. október 28-án térhetnek vissza Magyarországra?
Úgy pár éve figyeltem fel, hogy a hírekben az UFO elrablások abbamaradtak. Nem visznek el senkit űrutazásra, nem világosítanak fel senkit, nincsen megvilágosodás sem. Nem tudtam miért,...aztán olvastam ezt :
Nem UFOs hírpórtál, hanem hiteles pénzcentrum
[link] Lehet embargó alatt tartják magyarországot, berepülési tilalom alatt.
Állítólag a devizahiteles ügyek2015. októberbe fognak lezárúlni. Lehet akkor visszatérnek tanítani minket? [link]
Mi, ufonauták, (mert az UFO csupán az eszközt jelenti, amin közlekedünk, amit ti nem tudtok azonosítani) már régen az emberek között élünk!
Folyamatosan figyeljük az emberek ténykedését, de nem avatkozunk be életük folyásába. Már csak azért sem, mert az olyan hiú, öntelt és szellemileg alacsony fokon álló lényekkel, mint az ember, nem látjuk értelmét foglalkozni. Nem cirkuszi idomárok vagyunk!
Viszont: amíg az ember "meghódítani", nem pedig "megismerni" akarja a Világűrt, a Kozmoszt, önvédelemből megakadályozzuk, hogy teljesüljön terve. Mi a Kozmosz-méretű migráció-ellenesek vagyunk.
Üdvözlet az Űr távoli szegletéből, itt vagyunk, de nem közösködünk, mert nem akarjuk halálra röhögni magunkat, bízunk abban, hogy találunk olyan értelmes fajt valahol, akiket mi is azoknak tartunk.
Nem kéne elkezdeni a bukott jósokat karóba húzogatni?
Talán javulna a meteorológia színvonala is.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!