Ti miről lennétek képesek lemondani, hogy találkozzatok egy jóindulatú földönkívülivel?
Mondok egy példát, mondjuk képes lennék lemondani, az édességekről, kedvenc kajáimról, ha nem is egy életen át, de mondjuk 1 évig, képes lennék, edzeni keményen, meditálni kitartóan, vagy tenni azt ami ehhez hozzásegítene
Ti mi áron találkoznátok egy földönkívülivel?
Kort is írjatok!
Bunkó, lekezelő hozzászólások nem érdekelnek!
Bármi jóról, amit csak kér és a tied!
Nem rosszindulatból, csupán azért, hogy aztán neked beszámolhassak a találkozásról!
Majd te megmondod, hogy mi hová menjünk, mert te az ezotériát bérbe vetted magadnak. Ha te fel akarod áldozni az egészségedet esetleg valamelyik családtagodat, hogy találkozhass egy földönkívülivel, akkor csak nyugodtan tedd azt, de ne várd el egy másik embertől, hogy ugyanezt tegye. Majd, ha te a kútba ugrasz utánad fog ugrálni mindenki, mert te vagy az UFO-PÁPA
Én a tízes-skálán az egyest választanám, de még azt sem ingyen vállalnám.
"Nekem a sima víz is élvezetes, de akkor többé nem iszom, mert élvezetes.
A víz sem használ, nem egészséges, ahogy a csoki sem"
Azért a víznek megvan az az apró kis haszna, hogy nem halsz szomjan, ha megiszod. :D És nem azt mondtam, hogy az baj, ha élvezetes, de ha csakis az élvezet miatt eszünk-iszunk valamit, annál sokkal hatásosabb, ha két legyet ütünk egy csapásra, és segítjük is a szervezetünket, meg élvezzük is. Ha csak az egyik van meg a kettő közül, azt is lehet persze, de minek egy legyet ütni, amikor kettőt is lehet. :) Amúgy ez eredetlieg egybe kellene, hogy vágjon: ami finom, az hasznos, és ami hasznos, az finom, hiszen azért jeleznek úgy az érzékszerveink, hogy megfelelő táplálékhoz juthassunk, csak mostanra vált el a kettő, mert különböző aromákkal és ízfokozókkal becsapjuk a saját testünket.
Bocs az offért kérdező, ha ez a "vita" folytatódik, akkor nem ide írok többet, majd Ana van der val-lal privátban megbeszéljük, ha szükséges. :)
A csokoládé, kakó igenis jótékony hatással bír. Járj utána.
"a csoki, a kávé, a kakaó is drog - minden, ami nem használ, csak élvezetes!)"
Ha a csoki drog, akkor én egy narkós vagyok, kemény drog fogyasztó.
Majd jelentkezem a drog ambulancián.
Meg gondolom még azt is tudnom kellene, hogy szerinted így nem lehet majd megvilágosodni, és még 3985-ször fogok emiatt újra születni csiga és szúnyog, esetleg csótány formájában, miután a lelkem beolvadt a halálom után egy sűrű, zselé szerű plazmába.
Bocsánat, de ez nem fér össze a nézeteimmel.
"A csokoládé, kakó igenis jótékony hatással bír. Járj utána."
Utánajártam már rég. Más, ha valódi kakaóbabról beszélünk, és megint más, ha a csoki néven árusított édességről. Persze mindenben lehet hasznos anyag, talán a gyilkosgalócában is lehet némi vitamin, de a mérleg másik serpenyőjét jobban lehúzzák a káros anyagok. (Ezzel nem azt mondtam, hogy a csoki olyan káros lenne, mint a mérgesgomba.)
"Ha a csoki drog, akkor én egy narkós vagyok, kemény drog fogyasztó."
Most komolyan, így magadra vetted? Képzeld, néha én is szoktam enni, igaz, ritkán. Semmi baj nincs ezzel, de attól még annak tudatában eszem, hogy ez nem táplálék. (Vagyis csak minimális százalékban.) Nem azt mondtam, hogy nem szabad enni, csak az nem túl jó, ha az ember már függő, mivel a kérdésben az áll, hogy "képes lenne lemondani", én pl egy időben a kávéról nem tudtam lemondani, szóval függő voltam, kb mint egy drogfüggő, mert szinte már remegtem, hogy mikor ihatom meg a napi három adagomat. De ha valaki csak megiszik napi egy-két kávét, de nem függ tőle úgy mint én, azzal nincs baj, de ő akkor le is tud mondani róla bármikor, aki függ annak meg kín lemondani. Tessék, most olyan példát írtam, ahol magamat kritizáltam, így már jobb?
"Meg gondolom még azt is tudnom kellene, hogy szerinted így nem lehet majd megvilágosodni, és még 3985-ször fogok emiatt újra születni csiga és szúnyog, esetleg csótány formájában, miután a lelkem beolvadt a halálom után egy sűrű, zselé szerű plazmába.
Bocsánat, de ez nem fér össze a nézeteimmel."
Ez a butaság az én nézeteimmel sem fér össze. De jó, hogy a számba adsz olyan gondolatokat, amiket nem mondtam.
És fenntartom amit korábban írtam:
"Amúgy ez eredetlieg egybe kellene, hogy vágjon: ami finom, az hasznos, és ami hasznos, az finom, hiszen azért jeleznek úgy az érzékszerveink, hogy megfelelő táplálékhoz juthassunk, csak mostanra vált el a kettő, mert különböző aromákkal és ízfokozókkal becsapjuk a saját testünket."
Ez is csak egy nagy üzlet. Belerakják a nátrium glutamátot vagy mi a fenét egy darab sz.rba, és az ember azt is jónak érzi, mert hamis infó megy az agynak.
"Ez a butaság az én nézeteimmel sem fér össze."
Megnyugodtam!
A csoki a szívügyem. A világ egyik legjobb találmánya, és nem volt jó látni, hogy drognak nevezted, ezért vettem magamra.
+manapság ott tartunk, hogy minden káros, minden méreg, ne egyél semmit, és ez rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!