300 UFÓT látnak évente Skóciába. Ez nem késztet arra, higy elfogadd az idegenek létét?
2014. nov. 24. 19:34
1/33 anonim válasza:
De, a borsonline a leghitelesebb hirforrás a világon!
2/33 anonim válasza:
Ha a Blikk is megírta, akkor már kezdem is hajtogatni a folpack-csákókat a családnak.
3/33 anonim válasza:
Szerintem látnak többet is, csak az emberek többsége nem tartja érdekesnek és be sem jelenti.
Pár napja én is az eget bámultam és volt valahol fent egy cikázó, izzó gömb, de senkinek sem beszéltem eddig róla. Szerintem még sokan vannak így.
Amúgy nem hinném, hogy az idegeneknek az kéne, hogy bárki is elfogadja a létüket. Magasról tojhatnak arra, ki mit gondol. :D
4/33 anonim válasza:
Én csak egyet szeretnék látni. De nem egy elmosódott képen, amibe bármit bele lehet magyarázni.
6/33 A kérdező kommentje:
"De, a borsonline a leghitelesebb hirforrás a világon!"
A paranormal.hu is megírta, az meg az ufós hírpórtál
2014. nov. 24. 20:16
8/33 anonim válasza:
Mert ugyebár bármilyen interneten látott tartalmat hivatalosnak és igaznak kell tekinteni...
Még ha így is van, ez akkor sem bizonyíték. Pl. ha én ma este elerszesztek egy héliummal töltött lufit, és a szomszéd Pista bácsinak fingja nincs, mi az, ő is UFO-t lát. :)
9/33 anonim válasza:
Ha ebből a 300-ból csak 30 valóban idegen jármű, már az is jó arány szerintem. De itt azt is bele kell számítani, hogy valószínűsíthetően többen, eltérő helyeken is láthatják ugyanazokat az azonosítatlan tárgyakat. Emiatt ha ez leredukálódik mondjuk 200-ra, még az is nagyon jó merítési lehetőség, a nagy számok törvénye alapján.
10/33 anonim válasza:
Ha valami nem létezik, de még is nagy számban látják, akkor a nagy számok törvénye alapján is mind tévedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!