Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO baleset vagy annak fénye...

UFO baleset vagy annak fénye okozhatta azt a felvillanást, mely az oroszokat izgatja?

Figyelt kérdés

Hatalmas villanást láthattak az Urál menti orosz városnál, Jekatyerinburgnál, a múlt héten pénteken. A helyiek és a tudósok tanácstalanok, mert semmilyen hivatalos információt nem kaptak a vakító fény okáról.

A furcsa fényt nem kísérte semmilyen hanghatás a szemtanúk beszámolója szerint, “Néhány pillanatig vakító nappali világosság, majd minden elsötétült ismét,” a szemtanúk azt is elmondták, hogy ” vakító narancssárga fény volt, majd lüktető sárga és fehér, mint a vaku ami elnyelte az egész eget.

Sem a regionális televíziók, a meteorológusok, sem a tudósok nem találnak magyarázatot a furcsa jelenségre.

A helyi obszervatórium is visszajelezte, hogy semmi sem esett az égből a Villanás napján.

Az orosz hatóságok nem hajlandók kommentálni az eseményt!

Az is furcsa hogy a fény nem mozgott az égen, legalábbis nem észrevehetően. Vajon mi okozhatta a hatalmas villanást?

[link]

2014. nov. 19. 22:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
60%
Egyetértek ufók létezése nem hit hanem tény.
2014. nov. 20. 12:09
 12/21 anonim ***** válasza:

Szia(sztok)!

Még egy kis adalék: [link]

Jekatyerinburg Online.

Arról írnak hogy a napokban a város melletti volt vegyi üzem területén üzemi tűz-és robbanóanyagok megsemmisítését végzik. A robbanó töltet nélküli "puskapor" alapú vegyi anyagok szinte hang nélkül néhány másodpercig nagy lánggal semmisülnek meg ami a felhőkre vetülve fényjelenséget okoz.

A weblap középtájon a második video a nappali felvételt mutatja.

2014. nov. 20. 12:12
 13/21 anonim ***** válasza:
Értjük de ez még nem zárja ki a létezésüket.
2014. nov. 20. 12:16
 14/21 anonim ***** válasza:

Hát ez a fény akkor se alulról jön nem tudom minek vannak itt a szkeptikusok..nem állítom hogy ez ufó volt de akkor is érdekes..

én narancssárga ufót láttam eddig.

2014. nov. 20. 12:22
 15/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Az előzőekben linkelt HVG cikket(talán?) elolvasva a második videó...

2014. nov. 20. 12:25
 16/21 anonim ***** válasza:

...apr.

A szkeptikusok mindenhol ott vannak.Ahogyan az UFO hívők is.:)

2014. nov. 20. 12:26
 17/21 anonim ***** válasza:

Szia

#13!

Valóban nem zárja ki létezésüket,de a kérdésre reálisabb magyarázat mint az "UFO".

2014. nov. 20. 12:34
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem hinném hogy ekkora mértékű fényt tud okozni az a hely amit belinkeltél. Ha meg igen elég fura hogy a fény fent az égbolton erősebb volt szinte vakított alul meg alig égett.

De ha igen akkor valami nagyon erős kémiai anyag lehetett..

Viszont nem beszélek hülyeségeket én láttam UFO-t és nekem ennyi elég nem kell bizonyíték. :)

2014. nov. 20. 12:55
 19/21 anonim ***** válasza:

18-as. Tavaly nyáron Budapesten volt egy nagyon erős, fehér fényfelvillanás. Beborította az egész eget. Videóra is sikerült vennem (véletlenül, menetrögzítő kamerával).

A magyarázat pedig nagyon prózai volt, semmi extra.

2014. nov. 20. 13:16
 20/21 Diszlájk ***** válasza:
a hangtalan bomba egyik eredménye!
2014. nov. 20. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!