Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A szürkékről / hüllőemberekről...

A szürkékről / hüllőemberekről miért nem találnak csontvázat vagy más maradványt?

Figyelt kérdés

Hosszúkás koponyájú földönkívüli emberek csontvázait tucatjával találják a régészek, de a kérdésben megnevezett földönkívüliek nyomait meg sose találják.

A hosszúkás koponyájú embereket a koponyaméretük miatt sorolom be földönkívülinek. Sokan voltak ahhoz, hogy születési rendellenességgel született és élt embereknek sorolják be őket, de kevesen ahhoz, hogy egy másik emberi alfajba sorolják be őket, így marad a "földönkívüli ember" besorolás.

Hosszúkás koponyájú emberek:

[link]

2014. nov. 10. 15:16
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Amit linkeltem, nem nyitottad meg ? :D
2014. nov. 10. 17:22
 12/20 Spilerke ***** válasza:
Megnyitottam, de nem fogom egy órán át pusztítani az agysejtjeimet, de megnézem majd, ha lesz rá időm. Linkelj inkább egy cikket olvasni jobban szeretek :D
2014. nov. 10. 17:30
 13/20 A kérdező kommentje:
Pörgess a 48. perchez.
2014. nov. 10. 17:34
 14/20 anonim ***** válasza:

Azért én úgy gondolom, h nem tettek ezek az emberek sem semmit véletlenül! Szerintem a koponya elváltoztatásának,

igen is oka volt! Sok kutató úgy tartja, h hasonlítani szerettek volna valamire amit, tiszteltek, s magasztaltak. S, tény, h az utánzás ennek az egyik legkifejezőbb módja!

De én úgy gondolom, h nem csak külsőleg akartak valamire hasonlítani, hanem bizonyos képességekben is!

Ha belegondolunk, akkor bólintunk mikor azt mondják, h igen is meglehet mondani egy ember homlokáról, hogy mennyire intelligens, esetleg milyen gondolkodású, lehet az illető! Én ezt a logikát követve, azt mondom, h a koponya/agy elváltoztatásával igen is, h befolyásolható a gondolkodás! Mi van ha, a nyújtott koponya képes előidézni egy fajta gondolkodásmódot?

S, ez volt az az indok amiért számos kultúra követte ezt a "tudást".

Az Afrikaiak honnan tudták, azt amit a Egyptomiak?

2014. nov. 10. 22:29
 15/20 anonim ***** válasza:

Az "isteneikre" akartak hasonlítani, akik valószínűleg idegenek voltak, vagy azoknak a leszármazottai.

A szürkék és hüllőemberek, ha hosszú ideig itt vannak, akkor nem tartózkodnak olyan helyeken ami egy "átlagember" számára elérhető, vagy pedig nem tartózkodnak itt hosszú ideig egyfolytában, tehát nem is itt halnak meg, emiatt nem marad utánuk semmi.

Ha pedig mégis maradt, mert itt haltak meg néhányan, akkor azt gondosan eltüntették az illetékesek, vagy pedig félremagyarázták.

2014. nov. 10. 22:31
 16/20 anonim ***** válasza:
A 15-ös vagyok, lehet, hogy az is igaz, amit a 14-es írt.
2014. nov. 10. 22:34
 17/20 Spilerke ***** válasza:
40%

*Az "isteneikre" akartak hasonlítani, akik

valószínűleg idegenek voltak, vagy azoknak a

leszármazottai."

De ebben mi a valószínű? Tény, hogy a tévhitek szerint a nagy fej magasban intelligenciát is jelenthet, így nem csoda, hogy az isteneiket ily módon ábrázolták és hasonlítani akartak rajuk, hiszen aki mindenható logikus módon intelligensebbnek kell, hogy egy átlag halandó embernél, ahogy az sem csoda, hogy az idegeneket tojásfejű vézna lényeknek képzeljük el, hiszen ahhoz, hogy egy idegen faj millió fényéveket tegyen meg egy általa építtet űrjárművel segítségével magasban szintű intelligenciára van szükség, úgyhogy mindkét esetben tévhitről kehet szó.

2014. nov. 11. 09:40
 18/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Azok az orvosok...stb sajnos el is vesztették a szakmai hírnevüket ezzel a nyilatkozataikkal...:(

2014. nov. 11. 18:39
 19/20 A kérdező kommentje:

# Freedline

Hogy érted ezt ? Ők nem a levegőbe beszéltek, mint egyesek, hanem ők dokumentálták az állításaik alátámasztását.

2014. nov. 14. 16:41
 20/20 anonim ***** válasza:
Mert nem halnak meg! Főleg nem itt a földön...
2015. jan. 11. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!