Ez egy igaz hír, ha igen miért nem lehetett róla sehol hallani?
2014. okt. 24. 14:33
1/13 anonim válasza:
Ha egyértelmű bizonyíték is lesz a leírtakra, akkor elhiszem. De bizonyíték nélkül Obama is hiába mond ilyet.
2/13 A kérdező kommentje:
Egyébként érdekelne a véleményetek is
Szerintetek lehetséges hogy léteznek?
2014. okt. 24. 14:41
3/13 anonim válasza:
Ezt sose feledd: minden lehetséges
5/13 anonim válasza:
Ez így bizony hírlapi kacsa!
A bejelentés igaz, de nem Obama, hanem Pataki Attila tette.
6/13 A kérdező kommentje:
egyébként Pataky Attilával kapcsolatban, nem tudom elképzelni vagy hova tenni, hogy valaki miért hazudna ilyet? nem azt mondom hogy én elhiszem minden szavát de nem látom magam előtt ahogy bárki ül otthon,unatkozik és akkor JA! kitalál egy ilyet
2014. okt. 24. 14:53
7/13 anonim válasza:
Előző vagyok, amúgy most hogy utána jártam, nem történhetett meg, mivel se magyarul, se angolul nem találtam a neten semmit erről a bejelentésről semmit.
8/13 anonim válasza:
Bocs, az előzőt úgy értettem, hogy 3.
9/13 anonim válasza:
Et teljesen igaz. Ma délelőtt azt is bejelntette, hogy létezik a Mikulkás meg a Húsvéti Nyuszi, csak az elvakult szkeptikus majmok nem látják ami a háttérben zajlik .
10/13 anonim válasza:
Hogy lenne igaz?
Egyébként van földönkívüli élet. A személyes véleményem pedig nem sokat változtat ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!