Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A marslakók tudnak teleportáló...

A marslakók tudnak teleportálódni?

Figyelt kérdés

2014. okt. 21. 15:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
39%

Jogos, elismerem!

2014. okt. 22. 06:34
 12/21 anonim ***** válasza:
30%
Csak a tufimuszaktueliktusz tud.
2014. okt. 22. 20:10
 13/21 anonim ***** válasza:
28%
Teleportálodni szerintem te is tudsz. Feltéve ha találsz valakit/valamit ami elteleportál..:)
2014. okt. 22. 23:49
 14/21 anonim ***** válasza:
56%
Igen, csak az a baj hogy utána láthatatlanná vállnak.
2014. okt. 23. 16:20
 15/21 istvan33333 válasza:
56%
az elmélet létezik. de ha eleget iszom, én is kocsmiból a másikba pillanatok alatt jutok ugy, hogy em emlékszek az útra. bár zöld emberkét még nem láttam az út során, de lola elefántot már igen.:)
2014. okt. 26. 08:31
 16/21 bruta ***** válasza:
56%
amint mutatsz egyet megkérdem töle
2014. okt. 27. 12:38
 17/21 anonim válasza:
28%
jó kérdés, jó válaszok :)
2014. okt. 27. 12:57
 18/21 anonim ***** válasza:
56%
Marslakók valószínűleg nincsenek,de a teleportáláshoz mi földi lakók tudatlanok vagyunk! Emlékszünk arra hogy a földi tudósaink teljes egyetértésben állították azt,hogy a levegőnél nehezebb tárggyal nem lehet repülni,mégis egy-két évtizeddel később a repülők döntötték el a világháború kimenetelét,még 1-2 évtized és a Holdon jártak.Vajon 150 évvel ezelőtt a hang és a kép "teleportálására" műholdon keresztül digitális 3D -ben mit szóltak volna? Köznevetség tárgya lett volna az aki ilyenről beszél,csakúgy mint a GPS-el tájékozódó autóvezető,hogy az internetről ne is beszéljünk.El sem tudjuk képzelni,mit találnak fel évtizedek,évszázadok múlva ha megéri az emberiség.
2014. okt. 28. 10:55
 19/21 anonim válasza:
56%

Nos, szerintem a kérdező egy marslakó. (Vagy valami olyasmi, amiről azt gondolja, hogy az emberek azt gondolják, hogy marslakó.)

...és a kérdést csak azért tette fel, hogy megtudja, elkezdheti-e a teleport fogadó egységét telepíteni a Földön anélkül, hogy mi, emberek rájöhetnénk-e, hogy mi az. Most már látja, hogy nem hisszük, hogy egy marslakó teleportálódhat, sőt, a létezésében sem, így hát.. Munka indul!

:) De jó, hogy így ráérünk! Ha jön a net-adó, szerintem már nem válaszolok! Punk-tum!

2014. okt. 28. 13:31
 20/21 anonim ***** válasza:
56%
Bizony orbánc még az internetportálást is meg akarja szüntetni így akkor kár beszélni ...vagy talán orbánc is a Marson képzeli magát ??Mert hogy nem a magyarok /legalábbis a mindennapi nép között él/ az biztos.
2014. okt. 28. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!